fredag 14. mai 2010

Vi har kjøpt hus!!!


Dette er spennende. Vi har kjøpt oss hus. Helt nytt. Eller, det er ikke begynt på enda da :) Det er mye interiør oppi hodet mitt til vanlig, men nå er det helt kaos ;) Gulv, kjøkken, bad, gulv, trapper, lister/uten lister, vindusløsninger, skapløsninger, vaskerom......alt skal planlegges fra bunnen av - og jeg elsker det!

Det som er mest rart er at vi egentlig ikke har vert på utkikk etter noe hus i det hele tatt. Vi har vert, og er fortsatt veldig fornøyde med huset vi har - og ikke minst tomta på ca 900 kvm. Her er ripsbusker, plommetre, kirsebærtre, blåbær, stikkelsbær, lekehus, disser, sandkasse og god lun terrasse. MEN huset er fra 1958, noe som betyr at det alltid er noe som skal gjøres, fikses og males. Og med så stor hage går det mye tid der også. Og det er veldig lite naboer på vår egen alder, noe som også betyr lite barn i umiddelbar nærhet.

Det nye huset ligger på et helt nytt felt, med bare unge nyetablerte naboer, masse unger og lekeplasser. Det teller mye, mer enn jeg hadde trodd da vi kjøpte dette huset for 4 år siden. Det kommer til å bli rart å flytte herfra, men det er ikke langt til nyehuset, så vi kan gå forbi av og til og mimre litt :)

Nå må jeg finne frem plantegninger og se hva vi kan gjøre ut av de. Noen som vet om bra sider til tips og inspirasjon for husbygging???

Fin fredagskveld alle!

post signature

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt hus:) Kan ikke du legge ut bilde av huset (det er sikkert bilde på nettet?)?

  Sikkert gøy å kunne "forme" huset innvendig akkurat slik man ønsker det.

  SvarSlett
 2. Gratulerer :) Så spennende. Her må jeg følge med forstår jeg:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt hus! Så spennende å få væøre med i planleggingen av et helt nytt hus! Skjønner godt at det er mye arbeid med gammelt hus og hage, neo å gjøre konstant..

  Blir kjekt å følge med i prosessen frem til huset står ferdig;-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Hei. Først må jeg jo si GRATULERER! Dette blir kjempe gøy! Vi kjøpte også helt nytt (ubygd) hus for to år siden. Og det er som du sier det er ikke noe vedlikeholg og blir det heller ikke på flere år:)

  Hvis det er et ferdig byggeprosjekt dere har kjøpt så husk at det meste kann velges innvendig. Dette fikk vi dårlig informasjon om som resulterte i at vi foreksempel sitter igjen med en furutrapp (i ett 2008 hus...?) Pass også at skap kommer i alle soverom for det er et krav. Muligens at duu visste dette men kansje ikke:)

  Uansett, det kommer til å bli såå bra. Mange valg å ta men det er bare gøy. Kommer ikke på noe mer i farta men bare å spørre meg hvis det er noe:)

  God helg fra meg.

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Så uventa, men hørtes veldig kjekt ut. Kan tenke meg det spinner hurtig i "interiørhodet" ditt nå ja:-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer. Ja da blir det mye planleggeing og mye å ta stilling til. Så gøy. Jeg har byggd hus en gnag for 20 år siden. Og pusset opp noen andre. Veldig gøy.

  Må du ha en strålende 17. mai.
  :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer!! Så spennende - gleder meg til å høre mer om dette. *misunnelig* - på en god måte;)
  God 17. mai! Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med nytt hus til dere alle fire, så spennende!! Ønsker dere alle en fortsatt fin vår i sør:)

  Hilsen fra Eli, Rune, Ella og Ada

  SvarSlett