tirsdag 18. mai 2010

Det nye huset :)

Her er det nye huset vårt - eller noe ala sånn som det skal bli. Er litt tidlig i prosessen enda, så vi har ikke fått noen endelige tegninger. Men det vi vet, er at vi iallefall skal ha vinduer i hele halve fronten, ikke de grå partiene som her. Sånn som jeg forstod det kunne vi også fritt velge både flere og større vinduer enn det som er tegnet inn her. Blir spennende å se hva vi ender opp med :)
Til helgen skal vi ha barnedåp - så jeg får sette i gang med litt planlegging. Mr.5 er i Spania med jobben, og jeg hååååper at de askeskyene ikke setter en stopper for flyet hans hjem på fredag. Krysser fingrene!
Siden vi ikke kommer til å ha husnnummer 5 i det nye huset, og bloggen fremover antakelig kommer til å handle mye om nyehuset, vurderer jeg å skifte navn på bloggen. Det kommer jeg tilbake til :)
Ha en feiende flott dag alle :)

post signature

7 kommentarer:

 1. Så spennende hus dere har valgt. Vi stod helt fritt til å bytte størrelsen og plasseringen av vinduer. Vi stod egentlig helt fritt til å gjøre de fleste endringer som vi ønsket. Gleder meg til å se planløsningen deres.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Her blir det spennende å følge med fremover!! :)

  SvarSlett
 3. Det ser kjempefint ut!
  Du får velge selvrensende vinduer da;)

  SvarSlett
 4. Det huset så lekkert ut...
  Lykke til med dåp, her blir det ikke dåp før 20. juni - spent på om Edvard kommer til å passe dåpskjolen...:)
  KLEM

  SvarSlett
 5. Hei igjen! Jeg kan ingen ting om selvrensende vinduer. Skal sjekke ut litt om det i sommer da vi skal bytte et par vinduer i huset. God pinsehelg!

  SvarSlett
 6. Så flott! Så ut som om det var god plass og flere etasjer! Det er greit å kunne stikke seg litt vekk en gang i blant, eller at barna når de er større har et sted å være uten at mamsen og papsen sitter i andre enden av sofaen;-)

  Herlig med stor terrasse også, kjente at jeg fikk lyst på nytt hus...

  Blir spennende å se hvordan dere gjør det!

  SvarSlett
 7. God kveld. Huset blir jo kjempe stilig da. Virkelig moderne,
  I like it!

  Du spurte om hva vi ville gjort anderledes hvis vi kunne valgt... Tja... Vi hadde ikke noe særlig budsjett, bare glade vi fikk et splitter nytt hus for den summen:-D Men som sagt trappa HATER jeg, hehe. Så ville jeg ha lagt gips i alle rom men det var også ganske kostbart så det ble kun i stue/kjøkken. Er så heldig å være sammen med en snekker så vi legger nok panet i takene etterhvert men nå er det takess (som jeg syns har gått litt ut på dato...) Hvis man ikke trengte å tenke penger er det jo maaange tilvalg jeg hadde valgt, hehe. Men, men det er stadig prosjekter på gang:)

  Ønsker dere ALL lykke til med barnedåp. Gleder meg til å følge husbyggingen fremover:)

  SvarSlett