mandag 10. mai 2010

Sandstorm

I går ettermiddag var jeg nede ved sjøen sammen med to søte jenter, for å ta litt bilder. Mari, som jeg er tante til, og venninnen hennes skal lage seg en fancy blogg, og trengte derfor bilder til headeren sin :) Koselig at de ville jeg skulle være fotograf!
Vi prøvde oss frem med ulike stillinger og positurer så godt vi kunne. Som vanlig på Jæren var ikke akkurat vinden i det rolige hjørnet, så vi endte opp med både munn, ører og neser fulle av sand. Selv om vi kan se (på bildet over) at sanden ikke holder seg på bakken, smilte modellene som rene proffer ;)
Har prøvd meg frem med forskjellige photoshop-actions. Lett for oss som ikke er helt inni det enda. Jeg har jo gått på kurs, men det er brgrenset hvor mye man lærer i løpet av noen få timer.
Det var gøy. Var fotograf man skulle vert!!! :-)

Selv om det ser ut som sommer (nesten) på bildene, er det altså ikke det. Her har det både haglet og snødd i dag. Mens Georg ligger og hviler i vogna ute, skal jeg finne meg en god kopp te, et stort ullteppe og siste nummer av Vakre Hjem. Sjallabais :)

post signature

3 kommentarer:

 1. Knallfine!! Du har jammen fått noge utav kursene dine:) Likte veldig godt de hoppebildene.

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder! Du har tydeligvis fått noe ut av kurs:)
  Men igår var det mye vind og kaldt på jæren!!

  SvarSlett
 3. Va knall kjekt ja!
  Syns du e gallgoe!;-)

  SvarSlett