onsdag 26. mai 2010

Inspirasjon hjemmekontor/hobbyrom

Vi har ikke helt bestemt oss for om det blir tre eller fire soverom i det nye huset, men heller vel mest mot 4. Dersom det ikke skulle komme flere små familiemedlemmer, kan det alltids være greit å ha et hjemmekontor/hobbyrom/gjesterom. Tenk å ha et hobbyrom som dette da....drømme :) Likte veldig godt at pulten var midt i rommet, og alle de små krukkene med dilldall :)
Bilder lånt fra www.home-designing.com
Denne kontorplassen likte jeg også godt. Om det blir et fjerde rom, kommer det til å ligge i øverste etasjen uansett, og vil dermed få en god utsikt. Tenk å sitte her å surfe, jobbe, blogge og bare se ut av det store vinduet og drømme seg bort ;) Eller kanskje jobbe litt med fotobok, som jeg har tenkt å gjøre nå.

post signature

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Vi er ute å titter på hus nå.. Foreløbig så står det mellom to hus. Det ene med 3 soverom (Vi har to jenter) og det andre med 4. Jeg troor vi heller mot det med fire, på den måten vet vi at vi aldri trenger å flytte igjen, med mindre vi vil det.. Utrolig deilig å vite at plassen ikke blir et problem, verken om 1 eller 8 år :-)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Skikkelig lekre hobbyrom du har lagt ut bilder av. Drømme drømme. Grattis med ny tittel på blogen. Kan desverre ikke fransk men håper andre kan hjelpe deg med betyningen av femme famille.

  SvarSlett
 3. Så fine bilder. Herlig å la seg inspirere å drømme litt:-D

  SvarSlett
 4. Hei,kjempefint hobbyrom og herlighet for et NYDELIG hvitt bord. Dette skulle jeg gjerne ha hatt. Takk for titten!! Supre bilder.

  SvarSlett