torsdag 25. februar 2010

Vi digger ULL :)

Bilde lånt fra Nøstebarn

Her i nr.5 er vi mye våkne på nettene for tiden. Lille Georg har snudd døgnet helt på hodet - og forstår ikke helt at på natta, da sover man :) Var inne på Nøstebarn sine nettsider, og fant dette: "Spedbarn sover bedre, legger hurtigere på seg og gråter mindre når de ligger på Soveskinn, viser en undersøkelse ved Cambridge Maternity Hospital i England". I vogna og vugga har vi allerede et sånt skinn, men har ikke kommet på at man kan ha det i senga, av en eller annen grunn ;) Har vel tenkt at det blir litt varmt å ligge på et sånt natta igjennom. Men ull er jo som kjent kjølende i varmen, og varmende i kulden. Så vi prøver - nå ligger det inne en bestilling på et stoooort og godt lammeskinn som han kan sove på i senga si. Så får vi håpe det er så bra som de lover ;)


10 kommentarer:

  1. Ja ull er best:) Holder selv på å strikke akkurat dette teppe til min lillegutt skal komme, får håpe jeg blir ferdig :S ;)

    ~Natalie~

    SvarSlett
  2. Så bra...vi har litt soveproblemer her i gården også..har forsøkt lammeskinn. Igår fant vi ut at lillegutt har atopisk eksem (og da kan ull visstnok forverre), så det var kjedelig. Vi er nemlig veeldig glad i ull =) Lykke til med soving, for oss funket det bra med en sånn sovepose fra H&M også. Klem

    SvarSlett
  3. Her i huset går det også mye i ull. Nøstebarn har jo bare så utroolig mye fint!

    SvarSlett
  4. Stella (3 mnd) sover i ullpysj fra Nøstebarn på et saueskinn, og den jenta kan sove! Er helt imponert, hun har et helt annet sovehjerte enn storesøsteren sin :)

    SvarSlett
  5. hipp hipp hurra for ull!
    Elmer sover også i nøstebarn pysj på et nøstebarnskinn. Han har sovet bra om nettene.

    Lykke til med nattesøvnen!
    Lille Georg er fantastisk skjønn!!

    -T-

    SvarSlett
  6. Ull er kjempe herlig. Uheldigvis er begge barna mine atopikere, og tåler ikke ull rett på kroppen. Men silke ull og ullfrote går bra, likeså skinn til å ligge på, så lenge man har pysjen mellom :)
    Lykke til med nattesøvnen!

    God lørdag

    SvarSlett
  7. Får håpe det virker.. det er faktisk litt ok å sove om natta ;)p

    SvarSlett
  8. ull er fantastisk!
    så skjønt bilde
    klemmer

    SvarSlett