tirsdag 23. februar 2010

Vinterbursdag

I dag har vi vert ute på tur i det strålende været - sol, knallblå himmel og masse nysnø :) Selv om jeg begynner å bli mektig lei av hele snøen, går det ikke an å ikke bli i goodt humør av så bra vær. Far og Ulrikke på ski, og meg og Georg med vogna. En herlig tur var det. Her rasker de over isen :)
I går hadde jeg bursdag - 31 år gitt. Da var det bursdagsfeiring med masse kaker og godt :) Av mr.5 fikk jeg HUNTER støvler.....jippiiii, har ønsket meg disse i evigheter!!! Av Ulrikke og Georg fikk jeg gavekort på SPA - så nå skal jeg finne meg en dag der jeg skal bli massert, knødd og dullet med - gleder meg :) Fikk også masse penger, som jeg har tenkt å bruke på Living en dag i nærmeste fremtid :-)
Georg hadde også en liten feiring i går - 1 mnd. er han blitt allerede. Tiden flyr avgårde. Se så stor og tøff han er blitt :)
Nå er det tid for kveldsmat i nr.5, før Fruene beggynner. Men det er kanskje ikke de store sjansene for å få se det når OL snurrer for fullt......

4 kommentarer:

 1. Gratulera med vel overstått!
  Fine støvlar! Har også lyst på sånne, men har berre tre par støvlar frå før...*hihi* Vel, bur i Bergen, så dersom vinteren skulle sleppe taket og me får "normalt" Bergensvêr att, kan eg alltids trenge fleire par;)
  Så søt guten din er! Ja, dei veks fort...minste mi er over seks månader allereie.
  Ha ein fin onsdag!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! Grattis med dagen på etterskudd, og med den flotte babyen veldig lenge på etterskudd. Herlig liten fyr :)

  SvarSlett
 3. gratulerer med den nyfødte! helt nydelig bilde sammen med storesøster!
  skjønner at du føler deg heldig med disse søte:)
  klemmer

  SvarSlett
 4. Gratulerer!hunter støvlene er kjempefine!!nydelig baby:)

  SvarSlett