onsdag 17. februar 2010

Vugge :)


For rundt ett år siden var jeg på loppemarked. Jeg var ganske sent ute, og tenkte at jeg sikkert var for sen til de store kuppene. Men da jeg kom inn, stod det en vugge helt alene på gulvet. Jeg så meg rundt - var det virkelig ingen som hadde reservert seg denne? Hmm...tydeligvis ikke. Jeg sprang bort og knabbet den så fort jeg kunne - livredd for å bli tatt igjen av en gravid redebygger eller nybakt mamma - men jeg klarte det, pjuh! Syns jeg gjorde et kupp, 250; for denne saken her - inkludert bærehjelp ut i bilen ;)

For like lenge siden var den selvfølgelig ikke like fin og hvit som nå. Æren for det skal mr.5 ha. Siden han syns han får litt for lite skryt for oppussingsarbeidet han sikkert har brukt 20 timer på (ifølge han selv), og jeg litt for mye skryt for påføring av navn, som tok 10 min. kan jeg jo herved få skryte litt av mannen min som gidder være med å pusse og male alle de tingene jeg drasser hjem fra loppemarkeder og antikkmesser. Du er FLINK!!!

Navnet til lillebror er forresten kommet på vugga på samme måte som jeg har gjort HER!!

Ha en fin kveld alle sammen :)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med lillebror!!! :)
  Så nydelig vugge han har fått da.. virkelig et kupp!

  SvarSlett
 2. Den vuggen er blitt kjempefin. Hadde glemt litt hvordan du klarte å skrive så fin skrift, må huske den metoden.

  SvarSlett
 3. Nydelig vugge - flink mann du har! 250 for en vugge er litt av et kupp! Lekker skrift også♥
  Ha en fin kveld!
  -Klem-

  SvarSlett
 4. Jøss ja det må jeg si, utrolig rart at ingen andre så den flotte vuggen. Nydelig med navnet på og det blir vel sikkert stas når barnebarn kommer, eller er det litt tidlig og nevne det, hehehe

  SvarSlett
 5. Hei!
  Har fulgt bloggen din ei stund etter at svigerinne Marianne sendte meg ein link. Er utruleg kjekt å drøyme seg litt vekk frå studenttilværelsen til eige hus - likar særleg godt små detaljar som namnet på vogga.

  Legg til ein link på bloggen min eg. Håpar det er greit.

  Møyfrid

  SvarSlett
 6. Gratulerer med den lille!

  Nydelig vugge:)

  SvarSlett