søndag 14. september 2008

Takk igjen....

Da kom det dettende inn to nye awarder til meg. Tusen millioner mange takk til Karinas Hjem og Kvardagsliv i Storemyra. Siden jeg har fått den ene før, og det har blitt litt mye utdeling i det siste, så kan bare alle de som har lyst på en award forsyne seg :)

    Ellers holder jeg på med litt forskjellige prosjekter for tiden, som liksom aldri tar slutt. Men her er et lite, som ikke tok så lenge. Fant disse jorbærene i Tilda-boka mi som jeg bare måtte prøve på :) Ellers står vaskerommet for tur, som har fått ny benk som skal males, og hyller som skal kjøpes, males og henges opp, en gyngestol som skal trekkes om og males osv osv. Dere får heller se når det blir ferdig. Nå skal vi ut og spise middag, i en eldgammel låve helt nede ved havet som er bygget om til resturant. Det var der vi giftet oss for 1 år siden, i morgen :)

Ha en fin søndags ettermiddag :)


5 kommentarer:

 1. Hei
  Her sniker jeg meg inn for å titte litt :D
  Fin blogg du har, så skjønner awardene :D

  Linker deg jeg :D

  Klemmer fra MElissa

  SvarSlett
 2. Grattis med awarder,vel fortjent:-)

  Lykke til med oppussingen,gleder meg til å se resultatet!!

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Hei igjen!

  Så koselig med slike bemerkelser i bloggverdenen! Velfortjent! Bloggen din er kjempekos og det du skriver er så hverdags-vakkert og til å kjenne seg igjen i:)
  Har tittet litt på innleggene dine.. Ser på tapetene du har tittet på til veslejenta... Jeg fant en favoritt, syntes den i lyserosa ruter var helt skjønn:). Lykke til med valget og med oppussingen. Klemmer heidi-anitha. White vintage.

  SvarSlett
 4. Flotte jordbær!!!
  Gleder meg til prinsessen blir større, da skal det bli masse heimespøta mat. I mellomtiden får jeg fullføre de andre 100 prosjektene som ligger her :)
  Ha en trivelig søndagskveld
  *Siv*

  SvarSlett
 5. Grattis till dina fina awarder!! De var verkligen vackra!! Då fint du sytt, så mysigt det är hos dig
  kramar Malin

  SvarSlett