søndag 21. september 2008

Disse var jo geniale...

Akkurat nå skulle vi vert i Frankrike, nærmere bestemt Provence. Men siden veslemor ble syk dagen før avreise, og måtte på penicilin-kur, valgte vi å ikke reise. Det tror jeg var lurt. Så da har vi plutselig en hel uke ferie HJEMME. Nå begynner hun så smått å bli bedre, fremdeles feber, men humøret begynner å komme seg iallefall :) Skal nok klare å kose oss hjemme også, vi får se hva vi tar oss til etterhvert!


5 saker i min frys: Hmmm....lapper,fristelser - sånne bolle-ting med mandelkrem inni og strøsukker på toppen (hjemmelaga;), fryseelement, frosne grønnsaker og best av allt; verdens beste is - en lokalprodusert sjokoladeis med sjokoladebiter fra Iskremgården!!! Mmm 
5 saker i min garderob: Dongeribukser, joggebukser, singletter, topper og gensere. Må kjøpe meg noen nye gode varme snart kjenner jeg....
*5 saker i min väska: Visakortet mitt, nøkler, bleier, våtservietter og lippgloss :)
5 saker i mitt badrumsskåp: Sminke, ansiktsservietter, håndklær, vaskekluter og masse solkrem som jeg ikke kommer til å få brukt for likevel ;)
*
5 saker i min bil: Refleks-vest, alle papirer man skal ha i en bil (håper jeg, hehe), en ekstra tutt i tilfelle kriiiiise, CDer og tyggis.

Så over til det geniale. Jeg så et tips i Bolig Pluss for noen nummer siden, om oppbevaring av ekstra dyner og puter. Tipset var å putte gjestedyner, evt. sommer- eller vinterdyner oppi en stooor pute, og bruke det som oppbevaringsplass. 

Ettersom plass er noe jeg aldri kan få nok av, så måtte jeg jo bare følge dette rådet. På IKEA (igjen) fant jeg disse to store putetrekkene, som fint rommet en hel dyne. I den med sommerdyna (jeg har gått over til vinterdyne allerede, hehe) fikk jeg jammen plass til en pute også :) Genialt. Så nå har vi fått to stooore gode puter til lesekroken, som er blitt enda bedre å sitte i nå.
Når jeg skrev om hva jeg hadde i fryseren, så fikk jeg veldig lyst på is. Jeg avslutter her for nå klarer jeg ikke vente lenger ;) Ha en fin søndagskveld!!!!8 kommentarer:

 1. Så kjedeleg med sjukdom rett før avreise...Håpar dokke får anledning til å ta igjen turen,
  da:9)
  Genialt tips om å putte dynene opp i eit stort putetrekk, eg skal på trekkjakt;0)
  Kjempeflott kosekrok dokke har!!
  God bedring i heimen, klem

  SvarSlett
 2. Sånn har vi oppbevart dynene i noen år, sååå kjekt! Litt vanskelig å få noen inni, men det går:o) Så utrolig flott gyngestol dere har! KLemmer!

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ så utrolig irriterende med avlysning av tur til Frankrike. sukk sukk og atter sukk!!!

  Må bare få kommentere de fantastisk skjønne bildene du har i dette innlegget. Jeg forelsket meg helt totalt i putene på det nederst bildet. DEILIGE farger og mønsterkombinasjoner!!

  Lysekronen på kjøkkenet er kjøpt for evigheter siden. Hos Pentik!
  Tror de er finere de som finnes nå tildags, men i 2004 var det bare denne å finne!! Ha en fortsatt fin søndagskveld;)

  SvarSlett
 4. Lurt pute/dynetriks!!!
  Håper dere får en fin uke hjemme.
  God kveld.

  SvarSlett
 5. Hmmm, det var ikke dumt nei ;)
  Hehe, gøy med utfordringer da, og synes svarene ble ganske bra også ;)

  Jeg har også spist is og eplekake, mmm..

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Tusen takk! :)
  Kjempe gøy å høre hva folk har i veska! hihi..

  SvarSlett
 7. Genialt! Putetipset altså... Synn med den lille som ble syk, får håpe dere kan ta det igjen om ikke så lenge..

  Ønsker deg en strålende mandag! ;-)

  SvarSlett
 8. takker :-) Ja, masse fine lamper! Å du finner nok en til alle rom om du bare vil! :-)

  goklem fra susanne

  SvarSlett