søndag 7. september 2008

Pimp my IKEA, del 2

Denne IKEA-kommoden har vi hatt i 7 år nå, noe som er nesten rekord når det gjelder møbler i dette huset. Vi kjøpte den da vi flyttet til Bergen for å studere i 2001, og det var vel det eneste møbelet, utenom sengen om man kaller det for møbel, som fikk være med hjem igjen til Jæren :) Jo, forresten, det var en komode til, men den har vi solgt, hehe.
Er ikke lett for et stakkars møbel når eigeren plutselig bestemmer seg for at det er det hvite og litt shabby som er DET STORE. Noen havner på dynga, andre får et nytt hjem, og de heldigste får seg et par strøk med hvitmaling og kanskje en runde med sandpapiret :) Slik som denne karen. Den har nå havnet på soverommet vårt, og jeg tror den trives godt der. 
Den var opprinnelig trehvit og ubehandlet heldigvis. Så beiset vi den brun da den flyttet til Jæren og skulle passe i den nye stilen. Og plutselig fant mor ut at den ikke fikk være brun lenger. Syns den passet best til å være litt slitt og hvit jeg :)

I dag er det ordentlig ruskevær her. Jeg har satt i gang med et nytt prosjekt, og det er å male en nysnekret benk på vaskerommet. Har planer om å gjøre det så koselig der inne at det blir en fryd å vaske klær, hehe. den som venter får se. Ha en fin søndag! :)

13 kommentarer:

 1. Oj, en sånn kommode har jeg også hatt en gang...hehe:) jeg satte på apotekerhåndtak, slik at jeg slapp å se de halvmåne håndtakene..., men den ble flott i shabby utførelse da;) Hvordan går det med kolonnene???

  SvarSlett
 2. Jeg syns den ble fin. Malte selv en bjørk laminat kommmode fra IKEA hvit, og den ble også fin..

  SvarSlett
 3. Pimp my Ikea er jo helt genialt!

  Maisi har en miniutgave av sjenken din på rommet sitt, dvs en hylle med 3 slike skuffer i. Den har jeg også pimpa (heter det det?) Den er ihvertfall tapetsert med NoaNoa-reklame/ark fra katalogen. Veldig søtt og ganske kult! Ble ekstra effekt med de halvmånehandtakene..

  SvarSlett
 4. å pimpe gamle IKEA-møbler er jo helt genialt:) syns kommoden din er kjempe-fin...

  SvarSlett
 5. det var stilig å bruke sand-papir:) kjempebra

  SvarSlett
 6. Va jättefin möbel! Den känns inte IKEA alls!
  Ha en mysig söndagkväll!

  SvarSlett
 7. Noen ting følger liksom med på lasset nesten helt umerkelig. Den ble flott i hvit kjole og den er helt up to date! Bra jobba :)

  Den duplo posen du har laget litt lenger ned her er jo intet mindre enn genial! Den bør du ta patent på altså.

  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 8. Så flott!Og duplo posen hadde jeg helt glemt av. Når jeg så din kom jeg på at jeg hadde en slik på 80 tallet! Jrg tror jammen jeg skal sy en til celine. Joho- da blir det en tur til til srtoff og stil.

  Ha ei fin fin uke.

  SvarSlett
 9. Hi
  Thank you for the nice comment on
  my blogside.
  It's great idea !
  Have a nice week!!!!!!!!
  Hugs,Regina

  SvarSlett
 10. Ønsker deg en strålende dag:)

  SvarSlett
 11. Der ligger en award og venter på deg hos meg:)

  SvarSlett
 12. Award til deg fra meg;) Kom og hent:)

  SvarSlett
 13. nå har jeg skjekket hva som sto bakpå skapet:)

  Country corner står der, men jeg er ikke helt sikker på om det er levrandøren...Fant det ikke på nettet hvertfall. Skal prøve å huske å spørre neste gang jeg er innom Tante bruun.

  SvarSlett