mandag 1. september 2008

Duplopose

Endelig!!! Nå er den ferdig, etter mye prøving og feiling. Det ble ikke noe krangling med symaskinen denne gang, det var mer hullene som ikke ville på plass. Egentlig var det kanskje dama i tøy-butikken som var den verste kneika å komme over. Hun mente nemlig at ALLE syr slike "lego-poser" i dongeri-stoff, og kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne gjøre det samme. Jeg gadd ikke gå inn på hvorfor jeg ikke syntes at dongeristoffet ikke ville passe med min lyse shabby chic og skandinavisk prikkete litt romantisk og jentete-stil, så hun fikk heller se litt skarpt på meg. Av en eller annen grunn tror jeg ikke hun hadde gitt seg uansett!
Her er iallefall resultatet, som JEG syns passer helt fint sammen med min lyse shabby chic og skandinavisk prikkete litt romantisk og jentete-stil :) Veslemor har ikke fått se den enda, men i morgen skal vi leke med lego på det nye teppet. Da skulle dama vert her og sett at den virker denne også! Hullene ble forresten laget av meg, mannen og en kjempediger spiker. Vi satt på trappa til sent på kveld og hamret i et stykke tøy, ganske koselig :) Og han gav ikke opp selv om han sikkert hadde lyst flere ganger, flinke mannen min :)Og så til slutt må jeg bare takke koselige og flinke Anette på Emmanett som har gitt meg denne awarden. Jeg vil gi den videre tilMe & Molly, (jeg vet du nettopp har fått den fra noen andre, men du fortjener den:), Château de Konstanse, Anitas, Bak en sky (vet du også har fått den før, men du også fortjener den:), og Hos Sandra.

Nå må jeg gå å få meg noe kveldsmat. Magen overdøver det vanvittige regnværet som herjer utenfor, og da er det ille :)

20 kommentarer:

 1. Så utrolig hyggelig!!!Er så artig at du liker bloggen min!!!;)STAS!!!!Grattis til deg også!

  Legoposen din var kjempe fin!Slike pose kan jo brukes til alt mulig og så er de så dekorative!!Flink du altså!!

  Tusen takk igjen!!Stor klem FRA MEG TIL DEG!!!

  SvarSlett
 2. Tuuuuusen tuuuusen takk! Blir så glad jeg når noen liker bloggen min, og iallefall nå om dagen hvor inspirajsoene til nye innlegg er på bånn og jeg egentlig har mest lyst til å legge ned hele bloggen!! Skal ikke det altså, men har en liten pause innimellom :o)Såååå koselig barnerom du viser tidligere!! Og alle de utebildene var sååå flotte! Lego posen var mye finere enn de jeg har sett i dongeri så jeg tror du får invitere damen hjem på en hyggekveld;o) Ha en strålende uke og tusen takk igjen!!

  SvarSlett
 3. Så fin!!! Du er jammen flink, en fantastisk ide og stoffet det var helt nydelig, den dama i stoffbutikken kunne ikke ha mye fantasi når hun ikke klarte å se for seg hvor flott denne ble! Veldig fin!

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Kjempe flott lego-pose, den ble kjempe fin!
  Mye artigere når man setter et personlig preg på dem, har kun sett dem i denim-stoff til nå.

  Kanskje jeg skal lage meg en slik en selv, bare at jeg har treklosser oppi, tulla er bare 7 mn:)

  Ha en fin mandagskveld:)

  SvarSlett
 5. Kjempe fin legopose og stoffet du sydde posen av var rålekkert!

  SvarSlett
 6. Herlig duplopose, det er sånn vi liker det ;) Lyst, lekkert og jentete! Ha en super kveld!

  SvarSlett
 7. Usj, da regnevær, det liker vi ikke...på en annen side må du da være skrubbsulten...hihi;)
  Og ingen fare jeg tar imot med ÅÅÅÅÅÅÅÅPNE armer, tusen takk:))

  Selvsagt trenger du ikke sy i dongeristoff, mye kulere i din versjon;)

  SvarSlett
 8. heia!! tusen takk for award:) jeg har ikke lakt merke til d før nå... off jeg får rett og slett bare skylde på ammetåka så lenge jeg har muligheten til det;) tjihi!! kjekt du liker bloggen min:) takk sakl du ha!!!

  stilig duplo-pose!!! d var en god ide, alt trenger ikke ligge i esker;)

  SvarSlett
 9. Ååå, den var knallfin. Kanskje jeg skal finne ut hvor symaskinen min har tatt veien i flyttesjauen og begynne med litt småting jeg også.

  SvarSlett
 10. Posen ble veldig fin! Husker jeg hadde en i dongristoff da jeg var lita, men den var sannelig ikke fin og ikke noe som jeg ville ha vist fram.
  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 11. JEG likte også DIN variant av duploposen!!! Passet godt in n hos deg synes jeg;)

  SvarSlett
 12. Kjempeflott duplopose:)
  Heldig er ho, lisje prinsessa di!!
  Merkelig innstilling at den absolutt måtte vere av denimstoff!?!

  SvarSlett
 13. Tack snälla goa du för din trevliga kommentar!

  SvarSlett
 14. Hej!
  Vilken fin påse du har gjort!!
  Kul att du kommenterade hos mig idag så att jag hittade hit :) Jättefin blogg du har!
  Ha en bra kväll.
  Kram!

  SvarSlett
 15. Hei og hopp din sukkertopp!!!!
  Ang. det profilbildet! Aner egentlig ikke helt hvordan jeg har gjort det men. Det eneste jeg har gjort er å legge inn et bilde i profilen min. Gå inn på rediger profil. Der laster du ned et bilde fra pc din!!Er ikke den strørste dataproffen altså!!!hehe.....Du får prøve deg fram!

  Klem fra Ingunn, og takk for kommentar hos meg!;)

  SvarSlett
 16. Den ble veldig fin!!! og så koselig med prosjekter man trenger litt mann til - noe av det beste jeg vet når han blir engasjert også!! mange koselige bilder og ideer du har, gleder meg til å se hva mer som kommer!!!-iden

  SvarSlett
 17. Så kjempefin duplo-pose du har sydd. Enig med deg - mye finere i stoffet du valgte enn dongri.

  Ja, føler meg kjempeheldig som har fått en sånn super symaskin. Husbonden, svigermor og moder`n har lagt sammen og kjøpt til meg og det uten at jeg har burdag eller noe. Maskinen er kjøpt brukt - ca. 2 år og koster 25.ooo,-
  Ny koster den 50.ooo,- + tror jeg. Ikke det spor rart at jeg føler meg heldig :O)

  :-)

  SvarSlett
 18. Tack söta =)

  Jag har laddat ner från nätet den här fonten: http://www.dafont.com/mutlu-ornamental.font skrev ut på printer och satte sen pappret mot fönstret och fyllde i på baksidan med blyerts penna, sen fast på kistan och på rätt sida av pappret den här gången igen med blyertspenna, då har man mallen att fylla i, jag använde sen en penna att "måla" med. Enkelt! Fonterna får man ladda ner gratis, finns hur många fina som helst =)

  Vad duktig du är på att sy och vilket underbart tyg!

  Ha en bra kväll,

  Kram Nilla

  SvarSlett
 19. Nice nice nice!!!
  Du er jammen meg flink, og det er en geeeenial ide!
  Har en liten gutt som begynner å bygge opp en liten Lego samling.
  Kanksje jeg må herme etter deg slik at jeg slipper å trakke på klosser i lang tid frem :)
  *Siv*

  SvarSlett