fredag 5. september 2008

Kanotur!


Mr.5 har nettopp blitt 30 år :) Og han fikk KANO i gave. Den har vi vert ute og testet i strålende solskinn og knallblå himmel. Det kommer til å bli flere turer, var kjempekoselig :)

Vi har et vann ca 30 meter unna huset vårt, så dit gikk  jomfruturen. Her pleier vi å gå og mate endene, og man kan bade der om sommeren, eller vinteren for de som liker sånt ;). Jeg bader ikke der, og har aldri sluppet veslemor uti heller. Jeg oppdaget nemlig blodigler langs strandkanten der en gang, noe som er det verste jeg vet etter edderkopper :( Men det var veldig fint å være uti vannet MED klær på, og tærne godt oppi kanoen :) 

Ha en fin kveld alle, og nyt de siste "sensommerdagene" som er igjen. Man vet aldri hvor lenge det varer!

12 kommentarer:

 1. Hei, så koselig med kanotur da :-) Ønsker deg en fin helg :-)

  SvarSlett
 2. så gøy gave då, den skaper nok mange fine minner tenker eg ;) god helg til dere! Har du valgt tapet no?? ;)

  SvarSlett
 3. Koselig med mulighet for kanoturer i nærmiljøet.
  visst vannet er rent så er det ikke farlig å bade der. Iglene er der vel helst når det er veldig varmt. Det er i hvert fall slik der vi bruker å bade.
  Det er og veldig sjelden de fester seg. Men jeg forstå deg. Lot ikke ungene være i vannet da de var små visst jeg såg igler.
  Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 4. Så heldig din mann er, jeg har kjempelyst på Kano selv :)
  Utrolig flotte bilder... Og er enig, igler er ææææææsj
  *Siv*

  SvarSlett
 5. Så fin gave da! Koselig å gjøre noe sammen:)

  Ha en fin helg!
  Anette

  SvarSlett
 6. Det må vel være verdens beste gave vel! Hele familien kan bli med på tur - inkl. lille snupp med redningsvest. Jeg padler kajakk og elsker sjøen :-)
  Gratulerer til jubilanten!

  SvarSlett
 7. Ja en må nyte den siste rest av sommer nå. Koselig med kanotur.

  Ha en fin helg og jeg kommer på besøk på bloggen din igjen senere.

  SvarSlett
 8. Hei! Koselig med kanotur!
  Så fin duplopose du har laget. Jeg har også sett dem i dongeri, og vært inne på tanken om å lage en i et annet stoff selv. Men jeg tror den må bli ganske stor.. for lillegutt har masse duplo, med bilder og all slags utstyr... Praktisk er det jo med en slik pose da.. så jeg får se om kreativiteten kommer over meg en dag. Var det vanskelig å lage de hullene?

  SvarSlett
 9. Hei og tusen takk for en hyggelig komentar på bloggen.nå oppdaget jeg deg og legger deg til på listen min.
  Krakken til vesle mor er blitt noen år gammel.men jeg var så heldig å få den av en nabo som skulle kaste den.Tror du skal klare å finne en sånn til en rimelig penge hos en brukt handler.Jeg har sett fler her i Askim.Men det er kansje langt å reise for deg.god helg fra meg

  SvarSlett
 10. Nææææ, så artig gave!!!. Har en her som fyller 30 snart også... Kanskje jeg skal...vi får se... Herlig bilde å! Klem

  SvarSlett
 11. Hej,
  Vilka fina bilder! Fina tapeter du visar i tidigare inlägget. Var kommer dom ifrån?
  Kram Caroline

  SvarSlett
 12. Bra du spør igjen for jeg glemte å svare :)

  Puffen er fra Skeidar og de hadde den i rosa også. Skapet er nytt og håndlaget. Husker ikke merket nå, men kan sjekke senere når lillehjertet er våknet fra luren sin. Det er kjøpt hos Tante bruun i Ålesund, men vet det merket føres flere steder.

  Gi meg en dult om jeg glemmer det igjen da ;)

  SvarSlett