torsdag 24. juli 2008

"Utmaning"

For en stund tilbake siden fikk jeg en "utmaning" av svenske Handplockat om å vise ting man eier med en naturlig patina. Siden jeg er en ganske fersk tilhenger av denne gamle slitte stilen, har jeg ikke fått skaffet meg så enormt mye fra de virkelige olden days ennå. Jeg har ganske mye som skal forestille at det er gammelt, men som selvfølgelig bare er juks :) Men noe ekte har jeg. Som denne kassen for eksempel, som er rundt 100 år gammel, og fra en whiskyfabrikk i New York....


...denne gamle lysestaken som jeg har to av hengende på gangen......og dette gamle franske skapet som nå er blitt plassert i kjellerstua. Men det som er trist, er at skapet ikke tåler den varierende luftfuktigheten som vi har i Norge, og derfor har begynt å sprekke noe voldsomt. Er det noen som har peiling på sånt og vet hvordan man kan stoppe dette, eller evt. vet hva man bruker for å tette igjen disse store sprekkene? Alle tips mottas med stor takk :)


Nå må jeg ut igjen å nyte det fine været som endelig er komt tilbake. Man vet aldri når det forsvinner igjen.

Ha en god torsdagskveld videre :)

9 kommentarer:

 1. Her var det mange fine gamle ting ja:) Liker at ting har litt "sjel"..

  Ja nå må dere bare nyte finværet mens dere har det, her har det regnet hele uka:(
  Blir nok ikke mye sommer på oss i nord i år.

  Ha en fin torsdagskveld:)

  SvarSlett
 2. Ja dette var fine ting! Veldig synd med det skapet da, håper du får noen gode råd. Nå er solen virkelig kommet til østfold også, det er nesten så man renner bort.. Og jeg jobber om dagen, "innestengt" på et kontor :0(

  SvarSlett
 3. Vilken kul utmaning! Vilken fin trälår! Jättehärlig! Och det gamla skåpet ser ju jättefint ut! Jag älskar vackra gamla saker med naturlig patina.

  Ha det skönt i värmen! Här är det iallafall jättevarmt just nu.

  SvarSlett
 4. Härliga saker - synd inte whiskeyn fanns kvar =)

  SvarSlett
 5. Vad kul att Du kikade in hos mig! :)

  När solen har gått ner och jag kan slita mig helt från att vara ute, så ska jag kolla igenom dina inlägg! Det ser lovande ut :)

  ha det gott så länge!

  Kram
  Flisan.

  SvarSlett
 6. Fina gamla saker du har. Men tråkigt att skåpet spricker. Har inget bra tips, men hoppas någon annan kan hjälpa dig.

  SvarSlett
 7. Masse fint her, da!! Og et fransk skap skulle jeg gjerne hatt altså!!:-) Ha en fortsatt solfylt helg! Klem B:-)

  SvarSlett
 8. Nydeleg skap!! Kanskje akrylmasse kan brukast til sprekkene? Vi har brukt det på sprekker i panelet her i huset før vi malte, den er elastisk og "lever" difor med treverket. Sikkert lurt å forhøyre seg i faghandelen. :)

  Kjekt å oppdage bloggen din, forresten, eg kjem på besøk att!

  SvarSlett