søndag 27. juli 2008

Sogndalstrand i Sokndal
For noen dager siden tok vi oss en dagstur til Sogndalstrand i Sokndal, ikke så langt fra Egersund. Dette er en sånn plass som man egentlig ikke tror finnes lenger. Her kjører det ingen biler, butikkene er av god gammeldags kremmer-art og det lukter nybakte boller og hjemmelaga fiskesuppe der man går i de trange gatene, eller den trange gata ;)
De aller fleste husene er av den gamle gode, hvite sorten, med hvite stakittgjerder rundt, og med masse blomster i hagene. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at vi stod midt i en pitteliten sørlandsby, men så er vi altså i Rogaland :) 
Jeg klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen om å ta med meg noe hjem av allt det fine som var i de koselige butikkene. Men jeg er ganske stolt over å si at jeg holdt meg under 100-lappen :) Måtte bare ha denne lille emaljerte rosa koppen til lillemor...
...og disse to knaggene som jeg ikke helt vet hvor jeg skal henge enda. 

Nå er jeg nødt for å ha meg dagens tredje måltid med is, før jeg smelter bort. 

Ha en strålende kveld alle :)

8 kommentarer:

 1. Det ser jättemysigt ut! Älskar att gå i sådana gamla städer som har den där känslan... bor i och för sig också i en sådan liten stad :).

  Självklart antar jag utmaningen! Men jag klurar lite på den, den kommer framöver.

  Ha det bra! Smält inte bort ;).

  SvarSlett
 2. Såå nydelig det så ut der da!! Herlig med disse ordentlige sommer dagene som vi har hatt nå!! Kos deg videre!

  SvarSlett
 3. Hei
  jeg var der i går og må bare si meg enig i at det er et slikt sted du ikke tror fins nå for tiden. Elsker å ta en tur der på en solfylt sommerdag.
  Bør jo også få med strandaspelet som er en helt spesiell opplevelse:o)

  SvarSlett
 4. Så koselig og 'gammelt' det så ut, det er jo sånne byer det er mest koselig å besøke... Og du gjorde en god handel med koppen og knaggene. Alltid gøy å finne noe en liker for en liten penge:-) Ha en fortsatt fin sommer!! Klem B:-)

  SvarSlett
 5. Tack för kommentaren hos mig, snart kan du se vad flickorna fick i present...Vilken jättefin blogg du har! Hit kommer jag absolut tillbaka, precis min smak! Kram

  SvarSlett
 6. Så koseligt at du la igjen en hilsen hos meg så jeg fant din blogg også.
  Du vet som oppvokst jærbuing vet jeg nok at været stort sett er mer som i dag enn det har vært de siste ti dagene.
  Forter meg å skrive en liten hilsen før jeg må skru av dataen pga tordenvær. Har en sønn heime på austlandet som sier at to stasjonære datamaskiner gikk dukken i et veldig tordenvær der i går.
  Vil helst beholde denne ene.
  Ha en flott dag. Kommer tilbake til deg. :)

  SvarSlett
 7. Tack! Vad roligt att du gillar min blogg. Mina vänners hem är verkligen fantastiskt så jag kände att jag var bara tvungen att visa det för er. Imorgon kommer det bilder från trädgården - glöm inte att kika in då!

  Kram Jenny

  SvarSlett
 8. Jepp, stemmer det:) Takker for besøket, og er så glad for å les at det er flere enn meg som inntar x antall posjoner is...
  Alt er jo ikke forbeholdt barn vel...hihi:)

  SvarSlett