tirsdag 22. juli 2008

Muffins og awardDa var lekehytta helt ferdig inni. Har hengt opp to hyller i dag, og de to knaggene jeg fant i Kristiansand. Og her på bordet står den lille detaljen som jeg ventet sånn på i posten. Syns de var så søte disse muffinsene som en dame langt borte i eBay-land har strikket. Og kaker må jo ha et fat å stå på, så i samme land fant jeg dette lille rosa kakefatet. Så nå blir det enda mer rips og pølsefest i hytta, med litt muffins til også. Krokene har fått selskap av en liten veske jeg fant på IKEA her om dagen.  Og sist men ikke minst - jeg har fått en award :)  Tuuusen mange takk Cilla Dette var stort!!! :) Og denne skal visst gis videre til 7 stykker. Det finnes jo et hav av utrolig flotte og inspirerende blogger der ute, men jeg har valgt 7 stk som jeg liker ekstra godt, og valget har falt på følgende: 
BO 

Ha en fin kveld :)

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for award, det var kjempekoselig!!:-)
  Og åååhhhhh, så skjønne muffins!! De var bare til å spise opp!!!;-) (åh, dårlig humor;-).. Og fatet passet jo perfekt til! Lillesnuppa kommer nok til å kose seg masse i lekehytta si nå!:-) Klem B:-)

  SvarSlett
 2. Oj oj,tusen takk for award! Det kom uventa ;) Så fine muffins,var de hekla? Dem passa veldig godt på det fatet! Søte var dem :)Ha ei god natt. Klemmer fra Lene

  SvarSlett
 3. Kjempe søte muffins :) Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Så søte muffins du har laga, virkelig fine der de står til pynt. :)

  SvarSlett
 5. Hei hei Nr 5!
  Takk for koselig kommentar på bloggen min!
  Du har en veldig fin blogg! Og veldig fine bilder!
  Muffinsene var supersøte!
  Og jeg gleder meg til å se kjellerstua deres ferdig! Likte veldig godt det du har kjøpt inn av stæsj til den!

  SvarSlett