tirsdag 19. august 2008

Rosa på maten...

Her i nr. 5 har vi rosa på maten for tiden. Det går i Rosa helikopter på stereoen (etter lillemors ønsker, ca 39 ganger pr. dag), rosa klær, rosa popst-it lapper, rosa hårstrikker (må jo matche klærne), rosa blomster, rosa ditt og rosa datt. Men det gjør meg ikke noen verdens ting. Har egentlig aldri vert noen særlig stor fan av rosa. Da jeg var liten var det lilla og mintgrønt som gjaldt, og man skulle iallefall ikke blande rosa og rødt - ÆSJ!
Men nå derimot, syns jeg at rosa er kjempefint, og særlig sammen med rødt og pittelitt blått - og hvitt da :) Da jeg fant disse koffertene, som først så ut som bare én, måtte jeg bare ha de. Til lillemor selvsagt ;)
Hun ble minst like glad som meg, og med prikker på så kan det jo ikke gå galt. Jeg ble også glad da jeg så at jeg har fått enda en award. Tuuusen mange takk Smineset

17 kommentarer:

 1. Du å du så søtt, skulle gjerne hatt en rosajente her jeg og men gutter er ikke så ille verst det heller;)

  Nydelige bilder femer`n ;0)

  SvarSlett
 2. For noen søte kofferter!!
  Den rosa perioden har vart i to år her allerede, regner med det varer endel år til :)

  Angående legoteppet: kjøpte ringene der hvor stoffet ble kjøpt. Med ringene fulgte det med vertøy til å presse de sammen.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 3. ha, ha! Lykke til med jobben! Håper du får overbevist han da! Fin på kjøkkenet også kanskje?

  SvarSlett
 4. Ja det var jammen meg ikke lett å bestemme seg når de har så mye flott!!! Tenker jeg starter med å blande litt rødt og lyseblått,så får jeg se etterhvert...

  SvarSlett
 5. Hej "nr 5". Tack för besöket hos mig. Härlig blogg du har, är det inte gulligt med rosa så säg? ;) Vi har också rosa som favoritfärgen här hemma ( Enligt tjejerna ;) ALLT ska vara rosa. Vi ses igen Kram Pirre

  SvarSlett
 6. Heisann! Her har jeg ikke vært på besk før tror jeg. Koselig blogg du har :O)

  Så kjempesøte kofferter. En sånn rosa periode har dessverre... aldri snuppa vår på 12 år hatt. Den dag i dag er det ikke aktuelt med noe rosa. Jeg har nok prøvd meg noen ganger gjennom årene men lite har det hjulpet. Dessverre. Det er jo så nye fint å få :O)
  Men hun er jo flott alikevel da...;O)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 7. Hei, så søte kofferter som du har kjøpt :-)

  SvarSlett
 8. Rosa er så søtt, her er det mye rosa også iom at min 5 åring og jeg selv elseker den fargen!
  Veldig fin blogg du har :)
  Titter snart inn igjen!
  :) Ha en fin august uke!

  SvarSlett
 9. Hei hei. Tusen takk for kommentar på bloggen min. Jeg startet å blogge for å lære meg å sette pris på hverdagens gleder, og for å få meg til å se disse gledene i alt stress og mas som vi omgir oss med. Det har faktisk hjulpet, og jeg klarer faktisk å se mer positivt på ting nå enn før. Derfor er vel bloggen min preget av små og store hverdagslige gleder som opptar meg.
  Du har også en flott blogg!! Og ei flott "snuppe" ser jeg. Klart hun liker rosa. Rosa er jo prinsessefarge nr.1!! Stilige kofferter hun har fått, heldiggrisen. Blogges. Nattaklem til deg fra meg

  SvarSlett
 10. Hei hei hei..

  Kjempe søte kofferter - ja enig, rødt og rosa er lekkert - men ikke tidligere...da var det ikke fint - rart hvordan ting forandrer seg! Smil!

  Ha en fin fin torsdag - kos deg med tulla, deilige prikker, fine kofferter og skjønne farger!

  Smil fra KKann

  SvarSlett
 11. Hei du...Nå har jeg litt tid til å hjelpe deg her, men tips om Frankrike. For det var vel litt det du var ut etter, ikke sant?

  Vel, ser nå hvor du skal holde til, og jeg sier det; Om dere nå flyr nedover, lei bil en dag eller to, kom dere litt ut av "heksegryta" og oplev den Franske ladsbygda. Ikke er det så dyrt å leie bil heller der i alndet, og avstandene er jo så små.

  når vi la opp turen kjørte vi etter en bok fra Cappelen, som jeg har. STOR biledbok som jeg hadde her hjemme. "Landsbyer i Provance" heter den, og beskriver alle de flte små landsbyer fra middelalderen. Vel..., se på kartet... du ser bye Aix-en Provance..., som ligger rett over Marseille..., noe av det vakreste byen jeg har besøkt i mitt liv. Utrolig flott, og da spesiellt på kveldstid, når det den er belyst. Sinnsykt masse flotte så butikker og en helt fortreffelig atmosfære. Byen Nimes like så kanskje. Det jeg vil anbefale er at dere fra Nice kjører til Manosque, litt lenger vest... opp i støkene der finner du små landsbyer som Lourmarin, Lacoste, Rousillion, Bonnnieux osv osv... små utrolig trivelige unike landsbyer. Det ligger også en slk like nord for Nice som heter Saint-Paul-de-Vence.
  Litt nord for cannes finner du Bergemon, Sellians, Ampus, Tourtour etc. Så her kan en kjøre rundt oog oppleve i ukesvis egentlig (den som hadde hatt tid og penger du :-)))) Avstandene er ikke de store i disse områder, så her dreier seg bare om et par timer i bil. Og mellom landsbyene er det bare en halvtimes tid, eller noe sånn.

  Og sppingtips trenger du sikkert ikke, får her er ting for enhver smak og ehver lommebok.

  trenger du flere tips, eller andre ting du undrer over, ikke nøl, men spør.

  Gode hilsninger herfra.

  SvarSlett
 12. Herlig med alt rosa (vel, kanskje ikke rosa helikopter-sangen, da;-) og rødt også! Koffertene er så fine, og jeg savner virkelig en Kremmerhuset-butikk her i byen:-( Ha en fin kveld! Klem B:-)

  SvarSlett
 13. Nei, dette må jo være ren lykke...hihi:))

  SvarSlett
 14. Ikke så mye rååååsa her i huset med to gutter :-)
  Hvor har du fått tak i de fine klesklypenen som du pynter med på vaskerommet????
  jeg kunne oxo (uten at mannen skjønner hvorfor) tenke meg å pynte litt opp på vaskerommet :-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 15. Den kofferten er jo til å spise opp! Nydelig... Jeg skjønner at jeg snarest må lage ett rosa jenterom (til meg selv, vel å merke.. hihi..)

  God helg! :-)

  SvarSlett
 16. Jeg er helt enig, rosa er kjempefint! Rosa og rødt sammen også! Og prikker er jo bare best;) Er godt jeg har ei jente, så jeg kan leve ut min rosa side gjennom henne:) Fortsatt god helg! klem fra silje.

  SvarSlett
 17. Kjempesøte kofferter, vurderte å kjøpe slike til jenta mi i helga. Men fant ut at rommet hennes er fullt nok som det er..hehe..
  Husker også at jeg ikke var så glad i rosa som lita, gikk i lilla hos meg også. Men nå er rommet til Amalie ganske så rosa ja...

  SvarSlett