tirsdag 20. mars 2012

Sofakroken


Her er den siste delen av stua som enda ikke er bloggifisert, selv om det er her vi bruker mest tid :-)Enten det er med venner på besøk og vafler på bordet, i joggedressen med føttene bordet eller en fest der man danser på bordet (er ennå uprøvd - og har en følelse av av det kommer til å forbli slik en stund til).Hørtes ikke særlig hygienisk ut med både vafler og føtter på bordet heller når jeg leser det, hehe :)


Bilen til Georg fikk være med på ene bildet - fargen passet så godt ;)Har mange tanker om hva som bør henges på veggen her - men klarer ikke bli helt enig med meg selv. Kanskje et smalt avlangt bilde på tvers, tre passe store bilder etter hverandre, eller en lang bildelist med masse småbilder....eller ingen av delene? Noen som har tips?


Og til slutt - en closeup av helgens strikkeprosjekt. Jeg har ikke rørt et par med strikkepinner siden ungdomsskolen - og trodde det kapittelet var avsluttet for godt. Men fant ut at jeg måtte gi det en sjanse til. Gikk myyyye bedre nå - og det var faktisk gøy :) Tviler på at det kommer til å renne ut med mariusgensere og babyklær, men jeg er iallefall i gang.

Ciao!

post signature


12 kommentarer:

 1. Fin sofakrok! I tillegg til lik sofa ser jeg at vi har samme strutsepute også. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Stilig - har sett at du har MASSE puter ja. Likte veldig godt det siste prosjektet ditt :)

   Slett
 2. ska sei Lene! Jammen kan du ikkje strikka ao, skamkult. Eg fekk også lyst til å strikka sånne, men eg har 3 prosjekt på gang på likt som eg må verta ferdig med
  Bente N.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bente :)
   Ja det gikk fint med disse, enkle og greie. Trur ikkje eg ska begi meg ut på sånne prosjekt så du drive på med - då må eg øva leeenge :)

   Slett
 3. Så lekkert! Sofaveggen her i huset og har lenge stått uberørt,planen var og er bildevegg. Bildene ligger klare, utprøvd 100 ganger på gulvet...Bare den skumle første spikreren som gjenstår...Lykke til med hva du enn finner på og henge opp!

  SvarSlett
 4. Så fint dere har det!!
  Nydelige farger :-)
  Ha en fin kveld :-)
  Klem

  SvarSlett
 5. Nei, så fint!!

  Trenger du noe på veggen da? Kan jo evt. bare stille et bilde el. på skrå inntil den eller tape noen papirbilder opp på den.. Så kan du bytte de lett ut uten å lage spikerhull? Noe gult hadde jo passet perfekt til nye vasene dine. Som var D R I T K U L E!!!

  KLEM

  SvarSlett
 6. Kjempefin sofakrok! Likte veldig godt fargesammensettingen:)

  SvarSlett
 7. Så koselig dere har det! Fabelaktig å ha tven innfelt slik som dere! LOVE IT!

  Fargen på veggen var til å dø for! En sofakrok etter mitt hjerte med andre ord.

  Fabelaktig onsdagskveld, her skal jeg og Nala ut å løpe i skogen. Før vi finner sofaen og dytter i oss en eske med Mövenpick. Eller jeg - Nala kan se på *fnis*
  Klemmer i fleng

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er veldig fornøyd med den innfelte TVen. Herlig å ha alle ledninger og bokser skjult.
   Mövenpick hørtes godt ut - tror jeg også må finne meg litt is til kvelds :)

   Klemmer til deg også

   Slett
 8. Koselig sofakrok, og strikkingen din var så stilig, fikk lyst til å lage slike selv. Og de sorte norgesglassene under her var skikkelig kule :) Fin onsdag til deg og dine.

  SvarSlett
 9. Hei ;)

  ...så koselig og stilren sofakrok!
  ..DIGGER den lille bilen i KULESTE fargen!

  Takker for søte ord inne hos meg!

  Koselig altså :)

  HUGS

  SvarSlett