onsdag 25. februar 2009

Bokser

Disse boksene kjøpte jeg på Panduro. Tenkte de kunne passe fint inn i det lille skapet som jeg viste i innlegget under. Siden de er veldig fine å ha dill-dall oppi, skrev jeg like så godt på hva de skulle inneholde - Dill og Dall :)
Jeg fant bare en en font i Word som jeg likte, og printet den ut i forskjellige størrelser. Deretter holdt jeg arket inntil et vindu, og kopierte skriften over på baksiden av arket. Så var det bare å holde arket der hvor jeg ville ha teksten på boksen, og gnikke i vei :) Etterpå gikk jeg bare over med en grå Tilda-tusj for å få en litt mer slitt look :)

Nå skal jeg snart på kino med noen venninner og se Benjamin Button. Gleder meg :)

Ha en fin-fin onsdagskveld dere!!!

onsdag 18. februar 2009

Skap og oppdrag utført....

Eller, oppdrag kjøpt, hihi :) Samme dag som jeg skulle til å begynne å sy Pippi-kostymet til velsmor, fant jeg helt tilfeldig en hel Pippi-drakt i en lekebutikk. Det var ikke noe å tenke på en gang - 229; for hele sulamitten, eller masse penger i stoff og en heeeel kveld foran symaskinen, hehe. Den passet helt perfekt, og hun ville ikke ta den av seg igjen!!!
Og så over til noe helt annet. Hos denne dama her så jeg for en stund tilbake siden et skap som var så søtt at det måtte vi bare få til det nye rommet til Ulrikke. Jeg sendte spørsmål frem og tilbake, fikk adresser, telefonnummer hit og dit til leverandører, butikker som tok inn varer fra denne leverandøren,....og fant til slutt en butikk som kunne bestille dette skapet til meg. Juhuuu. Ser litt nakent og alene ut her det står, men jeg jobber med saken, og har snart noe å fylle hyllene med :)
Slitt og fint, sånn vi liker det ;)

Nå må jeg begynne å planlegge bursdagsfest! The big 3-0 nærmer seg, og på lørdag braker det løs med vin- og pølsefest! Gleder meg :)

fredag 13. februar 2009

Jæren på en fredags morgen!

Før jeg kunne begynne på noen som helst ting i dag, måtte jeg bare ut å ta noen bildet i det fine været. SÅ mye snø som vi har nå, er sjelden vare her på sørvestlandet.
Fint, fint, fint....og alle blir i så godt humør :) Akebakken er full av glade mennesker som hoijer og skriker. Gøy når alle blir 5 år igjen og ikke bryr seg om snotten renner, lua henger på snei og buksa er full av snø ;)
Bildene er fra vannet rett ved huset vårt.
Sånn, da kan arbeidsdagen begynne. Akebakken venter vel til jeg er ferdig.....

fredag 6. februar 2009

Helg og Oppdrag Pippi!

Da var det fredag igjen allerede. Herlig!!! :) Har vert HER og fått tak i to nye, eller gamle Norgesglass til :) Det er så mye rart man kan bruke de til, og i den siste Tilda-boken fant jeg dette tipset om nålepute. Syns den var så søt at jeg måtte prøve meg på den. I selvet glasset skal jeg ha knapper. Har ikke så mange enda, men det ligger litt strødd rundt sånne ekstra-knapper til klær som man får med just in case :)
Det andre glasset brukte jeg til enda en oppbevaring av gamle klesklyper. Hadde noen til overs som bare ble liggende, og da er det bedre å bruke de som pynt. Kan jo ikke gjemme de bort så fine som de er. De skal få plass på vaskerommet :)

Til uka er det karneval i barnehagen til veslemor. Hun vil selvfølgelig være den store heltinnen: PIPPI! Det betyr at jeg må dukke ned i stoffposer og skap for å finne noe å sy Pipi-klær av. Om noen har tips til mønster eller lignende blir jeg veldig glad :)

Ha en feiende fin helg folks!

søndag 1. februar 2009

Soverom

Har vel aldri vist bilder fra soverommet vårt, så da får det være dets tur i dag :) Passer egentlig godt, siden jeg har tilbrakt enda mer timer der enn normal i helgen. Jeg er et sovedyr som trenger utrolig mye søvn. Men nå når jeg går på peniciling er det ekstremt. Så både meg og Ulrikke sover mye for tiden, og vi liker det :)
Syns ikke det skal være for mye farger og rot på et soverom (til de voksne:). Så her er det minimalt med dilldall....men litt må det jo være. Skal være lit koselig også :)
Ekstra oppbevaringsplass klemmer vi inn der det er mulig. Får aldri nok av det!!!
I dag er det sol på Jæren. Så bare det minste sovedyret våkner snart, skal vi ut på tur i skogen. Ha en fin søndag folkens!