mandag 6. februar 2012

Vet DU hvor man finner disse hyllene?

(Bilde lånt fra rafens.no)
Rafensbloggen leste jeg i dag et innlegg om et besøk de hadde hatt hos den flotte butikke til Blafre i Ekeberg Hageby i Oslo. Der, på bildet til høyre, henger akkurat de hyllene jeg er på jakt etter. Er det noen som vet hvor man får tak i disse?

Regner med, og håper, at de er i ubehandlet tre - slik at man kan male de slik man selv vil. Føler jeg har sett noe lignende på IKEA, men klarer ikke å finne de igjen. Er det noen som kan hjelpe meg? :)


 post signature

12 kommentarer:

  1. Kan det være vegghyllen fra Ikea som heter Förhöja?? Den er iallefall lik i formen.

    Klem Elin

    SvarSlett
    Svar
    1. Deeer var de jeg ha leita etter på IKEA ja, tusen takk. Men ser nå at det kan ikke være de - de på bildet er uten "rygg". Og de hos IKEA er lakket. Må kanskje bare lage de selv da, ja :)

      Slett
  2. jammen, kan du ikke bare spørre blafre da, de svarer sikkert gjerne via epost eller blogg eller facebook (mener de har facebookside)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jo, jeg har gjort det også. Venter på svar - men er så utålmodig ;)

      Slett
  3. Jeg ville gått for homemade :-)
    Tipper det blir like fint!

    SvarSlett
  4. Hei! Håper du har funnet ut!!!:) Jeg vet dessverre ikke!Klemmer

    SvarSlett
  5. Jeg har fått svar. De er hjemmelagde. Materiale er kjøpt inn :)

    SvarSlett
  6. zeal replica bags reviews go to this web-site l5i43o2r77 replica bags in london review s0n52d8u30 replica louis vuitton bag replica bags los angeles e2n40u2s48 replica radley bags replica hermes bag x3e28d2a72 replica bags louis vuitton

    SvarSlett