søndag 5. februar 2012

Bad i 1. etg


Her er badet vårt i 1 etg. Vi har brukt samme flisene som på badet i 3 etg., samme do, vask, armatur, benkeplate og skuffesystem :) Inspirasjon til utformelsen fant jeg i en av bøkene til Luxury Books, fra Beta.


Rart hvordan man plutselig bare skifter stil, fra å skulle ha alt så hvitt og feminint som mulig - til nå å eeeelske mørke farger, firkanta former og mest mulig maskulint. Håper bare at jeg ikke skifter like fort igjen - sånn for lommeboka sin del ;)


Men det er jo fordelen med å bygge nytt hus, da kan man begynne på nytt, med blanke ark. Og DET har vi ingen planer om å gjøre igjen :)

Nå sitter jeg i loftstua og ser ut på et forferdelig snøvær. Herlig dag å være inne på, uten noen som helst planer. Deilig!

Har du/dere planer for dagen? :)


post signature

5 kommentarer:

 1. Wow så lekkert ☺
  Her er det ingen planer for degen,bare avslappning ☺
  Ha en riktig flott dag ..

  SvarSlett
 2. fantastisk flott bad!!
  Vi har jo fått så utrolig mye snø, glad jeg ikke må haste meg ut på jobb i morgen:-)Det blåser jo sånn her på Jæren at det blir skikkelig ekkelt å kjøre.

  God ny uke

  Klem

  SvarSlett
 3. Snyggt, snyggt, snyggt! Tror verkligen inte att du kommer att tröttna på den här stilen i första taget. Klassiskt och tidlöst säger jag. :)
  Kramar Kicki

  SvarSlett
 4. Utrolig tøft bad! Man tjener virkelig på å tenke utenfor boksen og våge litt mer. Stilig med de mørke fargene.

  Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
 5. Rå fint bad! Liker så godt stilen din!! :)

  Fin uke til deg! Klem Anine

  SvarSlett