søndag 14. august 2011

Kua er på plass!


Kua mi, jeg takker deg - stekesprut,du bryr deg ei :) Hun er på plass, og gjør nytten for seg. Vi har også fått barstoler siden sist jeg viste bilder herfra. Nå venter vi bare på spisebord- og stoler, så er kjøkkenet komplett <3  


Nå har vi feiret mannens fødselsdag to dager til ende, og i tillegg hatt offisiell åpning av huset med tale og snorklipping - av en Statsråd til og med, hehe. Stas skal det være.

Nå venter sofa og etsy på fanget. Må finne et sitat til å ha på veggen mellom kua og skap ;) Om noen har et så kunne passe inn - GI LYD!

post signature

8 kommentarer:

  1. Hei! Her har eg ikkje vore før, men kjem absolutt tilbake! Stilig ku! Eg var òg på ku-jakt ein dag, fekk tatt ein del bileter, men ein del dårlege sjølvsagt. Nå når eg ser ditt, må eg nok prøva igjen. Då er det berre å venta på betre vær.. Lekkert kjøkken har du òg! Kva med "Det har eg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert jeg kan klare!" av Pippi Langstrømpe. Synest det er eit morsomt og motiverande sitat. Fin søndagskveld til deg!

    SvarSlett
  2. Herlig plassering av den kua:)

    SvarSlett
  3. Råstilig ku!Slita`n! Nå skal vi straks i gang med oppussing av kjøkken og,kjedelig grunnarbeid først som nytt tak etc...Men det går jo på frem!Ha en flott uke!

    Likte denne!

    http://www.etsy.com/listing/78639727/the-millers-kitchen-cooking-together?ref=sr_gallery_2&ga_search_query=wall+words&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=NO&ga_noautofacet=1&ga_page=2&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade%2Fhousewares%2Fkitchen

    SvarSlett
  4. Wow!!! Så flott du har fått det da!
    Kua var kjempestilig!
    Heidi :-)

    SvarSlett
  5. Hihi :-) Hærlig plassering :-)
    Tøft - jeg har ikke sett noe lignede før :-)

    SvarSlett
  6. Så otroligt fint! Bra idé!! :)

    Kram Linda

    SvarSlett
  7. Tusen takk for hilsen på bloggen min! Så utrolig stilig dette var, tipper mange kommer til å låne ideen din...!
    Klem♥

    SvarSlett
  8. så fint dere får det! :)
    spennende å følge med.

    SvarSlett