søndag 21. august 2011

Litt fra Georg sitt rom :)


Velkommen inn på Georg sitt rom :)
I vårt hus har vi laget to soverom i 1. etg, og 2 soverom i 3 etg. Nå mens barna enda er såpass små (iallefall han ene:), så har vi valgt å sove i samme etasje alle sammen. Derfor delte vi av det ene rommet  nede i 1 etg. med en skyvedør, og et vindu imellom, og dette er Ulrikke og Georg sine soverom - foreløpig. Om ett til to år regner jeg med vi flytter opp, så da får de hvert sitt soverom nede :)Men enn så lenge syns de det er veldig gøy å "dele rom" :)


Her sover Georgen :)Har fått laget en "fødselstavle" i en litt mer moderne variant enn de hekle-løperne vi hadde i 1979 ;)


Her var vi nødt for å lage en liten vri, for i den veggen med hylla går det et rør! Sånn er det når man kommer inn etter huset er planlagt, og gjør om på hele plantegningene ;) Så da laget vi en innebygget hylle - veldig praktisk. Og den er så dyp at den rommer to kurver i hver etasje - så slipper vi annen oppbevaring av leker, som er greit siden rommene er såpass små.

Bare en liten sniktitt. Barnerommene er langt fra ferdige, så jeg har enda mye å glede meg til :)


post signature

13 kommentarer:

 1. Så lekkert rom!!!
  Likte SÅ godt fødselstavlen.
  Hvor får man en sånn laget?
  Hyllene var jo å superpraktiske da!
  Å så lekre kurver :-)
  Herlig!

  Ønsker deg en finfin søndag!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Veldig fint da! Så kult rom!
  Heidi :-)

  SvarSlett
 3. Veldig stilig :) Aldri vært innom bloggen din før, men kommer definitivt tilbake ;) Veldig mye fint :) Hvor fikk du bestille ordene til wallstickeren? Jeg leter etter et sted å bestille ord/navn, men det er så få "fonter" å velge mellom - kun arial/comic sans osv. Mange fine på Ebay, men heller ikke funnet enkel ord der :(

  SvarSlett
 4. Takk for det :) Jeg har kjøpt "wallstickersen" på etsy.com. Det er bare å søke etter det man liker, så kan man også spørre de som lager de om å få akkurat det man vil ha. de fleste sier ja til det ;)

  Lene

  SvarSlett
 5. Næææhh.. Etsy? Satt å surfet i hele går kveld/tidlig natt der, men fant ingen slike - bare veldig "amerikanske" og "voldsomme" skrifttyper ;) Har også en idè om å ha etternavnet vårt som sticker på ytterdøren/postkassen, men fant ingen plasser å få enkel ord/navn i stilig "font" - slik som du har fått tak i :) Husker du hvilken leverandør hos Etsy du kjøpte hos? Greit med noen som er til å stole på :)

  SvarSlett
 6. Jepp, Etsy :) Sjekk denne Marie:

  http://www.etsy.com/shop/chickadeevinyl

  SvarSlett
 7. TUSEN takk :) Det er vel rett å slett så MYE på Etsy, at det blir vanskelig å finne frem ;) Nyyydelige bilder du la inn i dag forresten :) Du er flink!!

  SvarSlett
 8. Kule wallsticker! Frida-mi er født 15.01.10, berre ei vekå i mellom ;)

  SvarSlett
 9. Camilla Sandstøl30. august 2011 kl. 19:14

  Siden d ikkje blei besøk nå t helgå, så kom eg på bloggen din og jammen hadde du ikkje lagt ud litt bilder av huset! Så mye gøy og inspirerende-eg vett kem så ska få någen telefoner når eg ein gong ska dille i mitt hus! ;) Likte godt den fødselstavla t Georg! Kuå hadde eg trodd va større, men kul va an uansett! Flink du e!

  SvarSlett
 10. Den moderne fødeselstavlen var kjempetøff og jeg kommer nok til å stjele ideen når vi en gang får barn :)

  SvarSlett