onsdag 18. mai 2011

Spisestue, bord og stoler


Jeg har såvidt begynt å kikke litt på spisestuemøbler. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg vil gå for den litt mer naturlige og varme stilen, som over her - eller litt mer industriell og "kald". Hmm...
Vi har forresten kjøpt oss lamper som skal henge over spisebord og sofagruppe i stua - de er ganske like disse på bildet.
Dette bordet likte jeg utrolig godt. Man kan også få overflaten i hvit...men syns det var veldig tøft sånn som dette også. Stolene var også stilige, men tar gjerne litt stor plass.
Og til slutt, denne stilige saken - i hvit corian. Det er det samme som kjøkkenbenken vår er laget av. Tror det hadde blitt stilig. Disse stolene i plast passet jo godt til ;)

Alle bildene er hentet fra Bolia sin side. Jeg må nok en tur inn til butikken for å ta de nærmere i øyesyn, SNART!

post signature

4 kommentarer:

 1. He du tenkt på å ha spisebordstoler med armlen? Står øverst på ønskelistå her jaffal.

  -sirèn

  SvarSlett
 2. Ja, har tenkt på det. Men så kom jeg på at de kanskje tar litt mer plass....tror jeg må ut og måle litt. Hvis det bare er plass til 6 stoler, så dropper jeg det. Hvis det er plass til 8 - så vurderer jeg det sterkt ;)

  SvarSlett
 3. Mye fint her ja. Har også lyst på ny spisestue. Men får ta til takke med den vi har enn så lenge. :)
  Så spennende med nytt hus da. Hadde jeg skulle bygd i dag, er det mye jeg skulle gjort anderledes, men sånn er det vel alltid.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ikke lett når det er så mye å velge i.. Selv har jeg malt et gammelt spisebord hvitt og har tolix stoler til. Veldig fornøyd med det! Legger meg til som følger ;) En flott blogg!

  SvarSlett