søndag 29. mai 2011

Mysinge takpendler til salgs!

Jeg har to ensomme Mysinge takpendler som ønsker seg et hjem å lyse opp. Helt nye, ubrukte - og veldig flotte :) Ny pris 1195; (LIVING) Selges for 699; pr. stykk. Er du interessert, gi meg et vink i kommentarfeltet, eller på mailadressen som du finner på siden her.

Nå venter vi bare på at minstemann skal våkne - så venter tivoli, ballonger, salgsboder og søndagsåpent. Jærdag er festdag! ;)

Ha en fin søndag!

post signature

6 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Ang bordet, ja.. Det ser ut til å stemme.. Jeg likte det godt, men var jo ikke først til mølla.. Morsomt at vi "treffes"i blogglandia da! :)

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Jeg skulle ha vært i et bryllup der, men minsten var bare 6 dager gammel så det ble til at min mann gikk... Mener du Elin og Sven Erik?

  SvarSlett
 3. Hei! Åh, kan jeg virkelig kjøpe den lysestaken av deg? Det hadde vært kjempeflott! Hvor mye vil du ha for den? (husker ikke hva den kostet ny jeg!) Tusen tusen takk altså, men bare hvis du er sikker? klem fra silje.

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Ja, det høres kjempeflott ut! Tusen takk igjen! Sender deg en mail jeg:)

  SvarSlett
 5. Hei Hei!
  Så utrolig stilig hus dere bygger!
  Vi bygger også hus nå. Så da er det er jo så morro å titte innom andre i samme situasjon :-) Gleder meg til å følge med videre!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 6. Stilige lamper. Trenger desverre ikke mer lamper da jeg har flere jeg ikke har plass til på boden...lampedilla kalles det visst!

  SvarSlett