søndag 31. oktober 2010

Vær med og vinn!

Belgiske Beta-Plus driver i disse dager med høstlansering av sine nye bøker. I den fobindelse kan DU være med å vinne et komplett sett med 60 bøker til en verdi av hele 40 000;


Mange mener dette er verdens beste interiør- og arkitekturbøker, og de er å finne i et stadig voksende antall hjem og kontorer over hele verden. Innholdet i bøkene varierer mellom klassiske, moderne og tidløse stilretninger, og fler av titlene tar for seg spesifike temaer som for eksempel kjøkken, hager, antikviteter, farger og lyssetting.For å være med i konkurransen, går du inn på luxurybooks sin side på Facebook, og trykker på "liker-knappen" der :) Vil du kjøpe bøkene kan du gå inn Her :)Jeg vet iallefall hva jeg skal ønske meg til jul ;)

post signature

fredag 29. oktober 2010

Kjøkkeninspirasjon


Bilder lånt fra www.schibstedforlag.no

Litt kjøkkeninspirasjon før helga setter inn for fullt. 
Har fått mer og mer sansen for svart kjøkken i det siste, og da gjerne i høyglans. Likte også godt takbjelkene på det øverste bildet. Ønsker meg sånne :)

Her blir det klargjøring til visning på tirsdag (og kanskje søndag). Travelt, men gøy og veldig spennende blir det!

Ha en fin helg alle :)

post signature

onsdag 27. oktober 2010

Nytt bloggehjørne ♥Før så satt jeg i kjellerstua å blogget, redigerte bilder, laget fotobøker osv. Men sånne ting tar jo som kjent litt tid - så jeg flyttet like så godt hele bloggehjørnet mitt opp i stua. Da kan jeg være litt sosial og befinne meg på World Wide Webben på samme tid. Jeg er da dame og kan gjøre mer enn èn ting om gangen ;)

Georg sliter med å finne roen om kveldene, og det er blitt lite søvn på oss de siste dagene. I dag skal vi derfor bare ta det med ro og slappe heelt av. Gjeeesp!

Tar veldig gjerne imot tips som kan gi oss litt mer søvn ;)

post signature

tirsdag 26. oktober 2010

Soveromsinspirasjon


 murveggen her, og senga!


 den japanske skilleveggen, og sminkebordet!


 den ekstra oppbevaringsplassen og teppene på gulvet!


 kontrastene mellom det myke og det industrielle!

I går var vi på husmøte og diskuterte trapper, kjøkkenløsning, listing, gulv...og masse annet. Nå begynner det snart å skje ting. Jipppiii :)

post signature

søndag 24. oktober 2010

Ny, koselig nettbutikk :)


Bor du i, eller i nærheten av Hedmark, har du kanskje allerede hatt gleden av å besøke Skafferiet. En idyllisk plass man finner både ro, servering og landlige varer :)Nå har skafferiet også åpnet nettbutikk. Anbefaler dere å ta en titt innom HER for mange godbiter. Her finner du både Klær fra bla. Mille K, Black Lily, Andersen & Lauth, Hunky Dory, Bloomingville etc, interiør, hage- og kjøkkenartikler. Jeg har allerede sendt inn min bestilling ;)

Sjekk disse søte skålene til å ha lørdagsgodtet eller frokostblandingen i :)

Veggoppheng med knagger...


...og søte små kortholdere i "sølv" :)Her er det veldig mye fint - hva skulle vi gjort uten internettet? ;)

I morgen skal jeg opp tidlig, og TRENE - for første gang på over 4 år. Grugleder meg, men det skal bli godt å komme igang igjen kjenner jeg ;)

God kveld folkens!

post signature

lørdag 23. oktober 2010

Huset vårt ligger på Finn.no :)
Da ligger det der....huset vårt. Bare venter på at noen skal forelske seg og ikke klarer få det ut av hodet - sånn som jeg gjorde for 4 år siden. Er litt blandede følelser å ha komt så langt i prosessen nå. Tenk at om noen mnd. så skal vi ikke bo her mer. Noen andre skal sove på vårt soverom, stelle seg på vårt bad, og lage mat på vårt kjøkken. Her har ungene tilbrakt sin første tid i livet....åsså flytter vi bare. MEN heldigvis er det ikke langt vi skal flytte, og til et helt nytt hus som vi skal få bestemme helt selv hvordan skal se ut. En gate med masse unger å leke med, unge naboer til mor og far,kortere vei til barnehage og skole....og walk-in-closet ;)

Kjenner at dette blir spennende!

Men NÅ er det frem med sjokolade, ostepop og litt dans ;)
God lørdagskveld!


post signatureonsdag 20. oktober 2010

Takstmann og fotografbesøk :)


Da har vi hatt besøk av både takstmann og fotograf. Begge to skrøtte voldsomt av huset, så dette lover bra syns jeg :) Jeg fikk se bildene fotografen tok, og syns de ble kjempefine.Han mente bildene kunne klare å komme seg på finn.no i løpet av helgen - håper han har rett.

Johooo - dette blir spennende :-)

post signature

fredag 15. oktober 2010

Finn-funn og meglerbesøk :)


Ulrikke syns det er så gøy å gjøre "lekser", og kan nesten ikke vente med å begynne på skolen :) Tenkte derfor at det kunne være stas for henne med en egen leksepult på rommet sitt. Og det var det! Nå sitter hun her og skriver både tall og bokstaver, handlelister (med litt hjelp :) og skrabler i "leksebøkene" sine.

I går var megler her for å se på huset vårt, og komme med prisforslag til salg. Mr. Famille har nå (tror jeg) to prisforslag liggende og vente på mailen sin - så nå venter jeg bare i spenning på at han skal komme hjem så vi kan få åpnet de og se hva det blir.

Tirsdag kommer forhåpentligvis fotograf og skal ta bilder av huset. Har derfor begynt på en laaang liste av ting som skal gjøres før den tid. Bla fjerne noe maling i vasken på vaskerommet. Noen som har forslag til hva man kan bruke for å fjerne dette? Det sitter BOM fast!

post signature