fredag 15. oktober 2010

Finn-funn og meglerbesøk :)


Ulrikke syns det er så gøy å gjøre "lekser", og kan nesten ikke vente med å begynne på skolen :) Tenkte derfor at det kunne være stas for henne med en egen leksepult på rommet sitt. Og det var det! Nå sitter hun her og skriver både tall og bokstaver, handlelister (med litt hjelp :) og skrabler i "leksebøkene" sine.

I går var megler her for å se på huset vårt, og komme med prisforslag til salg. Mr. Famille har nå (tror jeg) to prisforslag liggende og vente på mailen sin - så nå venter jeg bare i spenning på at han skal komme hjem så vi kan få åpnet de og se hva det blir.

Tirsdag kommer forhåpentligvis fotograf og skal ta bilder av huset. Har derfor begynt på en laaang liste av ting som skal gjøres før den tid. Bla fjerne noe maling i vasken på vaskerommet. Noen som har forslag til hva man kan bruke for å fjerne dette? Det sitter BOM fast!

post signature

10 kommentarer:

 1. He he så bra at du er "in løv":)
  Koselig leksepult:)

  God helg:)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar inne hos hviit.

  Ønsker deg og familien en fin søndag!!

  Hilsen Lena, Konfettiform.
  (Også gjesteblogger hos hviit)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du forstatt vil følge Noe på Hjertet :) Det er uvant med ny plattform, men håper dette går fint! Gjerne oppdater adressen til Noe på Hjertet i blogglisten din, om du har den, så du får siste oppdateringer :)

  KLem Jorid

  SvarSlett
 4. Så fin den var. Man kan gjøre mange bra kupp på finn:) Ha en super søndagskveld.

  SvarSlett
 5. Åh, for ein herleg lekse-/teikne-/pusleplass!! :)

  Kosleg at du la att helsing hos meg, slik at eg kunne finne vegen hit inn! Takk!

  Ønskar deg lukke til med dei stoore planane framover!

  SvarSlett
 6. takk for koselig kommentar inne hos meg, for en fin blogg du har. leksepulten var bare helskjønn. har selv ei jente på 4 1/2 år som skal "lekse" som hun sier, helt herlig. ønsker deg en fin fin mandag. klem Monica

  SvarSlett
 7. Hej på dig,

  och tack för din kommentar inne hos mig. Jag blev superglad att du nämnde pomp deluxe, vilka superfina kläder dom har! Verkligen!

  Tack.

  Fin dag till dig.
  kram.

  SvarSlett
 8. Gode tider å selge på jæren nå;)Masse lykke til!!
  Utrolig koselig pult:)

  SvarSlett
 9. Utrolig sjarmerende skrivepult! Utrolig hva vi kan finne av gode funn på finn.no. La meg som følger jeg. Her kommer jeg tilbake!

  Ha en fin onsdag!

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 10. Den var flott!Lykken må jo være å ha en handy mamma og finner slike skatter ;)

  Mvh Nin

  SvarSlett