onsdag 18. august 2010

Plantegninger :)


Først: endelig tilbake :) Jeg har hatt et par måneder nå med skikkelig ferie. Vi har vert på ferie i Danmark, Oslo, dagstur til Dyreparken...og bare latet oss hjemme. Bloggingen gikk helt i glemmeboka, men nå er jeg såvidt tilbake :) Er litt rusten på innstillinger og sånn kjenner jeg, og fikk ikke til å bytte om på rekkefølge og plassering av bilder - så det får bli to plantegninger nå, og to senere - litt mindre avansert :) Dette er altså fasaden på det kommende huset vårt. Jipppiii. Endelig er det i boks, alt er på plass og det er bare å begynne å bygge.. Vi venter bare på tillatelsen!
Huset har som dere ser tre etasjer, alle over bakkkenivå. Over garasjen er det terrasse :) Og bak huset en liten hageflekk som jeg har stor planer for!
Første etasje. Her vises det ene rommet som stue. Dette har vi planer om å bruke som soverom meg og mannen, så setter vi opp en lettvegg som deler rommet ved siden av. Dette for å kunne sove i samme etasje som ungene mens de er små....og når de blir større slår vi bare ned lettveggen, og vips så har de hvert sitt soverom nede på 16,2 kvadrat. Så flytter vi opp til øverste etasje, til eget bad og walk-in closet ;) Her i første etasje er det også et bad, med dusj, badekar og alt man trenger ;) Fra garasjen skal vi ha egen inngang inn til vaskerommet, noe jeg tenker kan være praktisk når man har vert ute i søla og lekt :) Ellers er det hovedinngang med gang og garderobe, og trappen opp til de andre etasjene. Har begynt å tenke litt på trapp, og trenger tips til minimalistiske trapper gjerne i helt hvitt, evt med glass :)


Ha en flott dag alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Dette blir så bra, Lene.
    Nå som ferien "endelig" er over, får vi kanskje litt tid til å treffes også:) ?
    Klems

    SvarSlett