onsdag 25. august 2010

Plantegninger II

Først et lite bilde av Georg som er blitt så stor i løpet av sommeren. Han rundet nettopp 7 mnd, og jeg kan ikke forstå hvor disse 7 mnd er blitt av. Han er selvføølgelig - helt objektivt - verdens beste gutt. Smiler og ler stort sett alltid, sover 12-13 timer hver natt uten å våkne, spiser godt, holder på å få sin  5 tann og har såvidt lært seg å bevege seg litt rundt på gulvet  - helst bakover ;) Stoooore gutten!

Åsså over til resten av plantegningene :) Her er mellomste etasjen - som kun er stue og kjøkken. Dette blir bare ett stort rom - åpent og greit. På tegningen er det tegnet inn en kjøkkenøy, men jeg tror vi går for en U, slik at det blir litt mer benkplass. I toppen av Uen, der som det vises en øy nå, skal vi ha 4 barstoler. Stilen vil bli noe mer minimalistisk enn det vi har nå....og jeg trenger tips til gulv. Liker veldig godt lyse store fliser...enten hvite eller lys grå, jeg liker betonggulv, og jeg liker sort parkett. Er så usikker på hva vi skal velge. Noen som har tips/råd/erfaringer å komme med?

Og til slutt loftetasjen. Her blir vårt soverom, som vi kommer til å bruke når barna blir så store at de kan sove nede selv. Her får vi walk-in-closet....yahoooo :) Her er det også et bad, loftstue og kontor/ekstra soverom. Har også vert inne på tanken å legge begge ungene på det lille rommet oppe, og heller bruke et av rommene nede som lekerom. Men det er ikke noe jeg trenger bestemme enda :) Jeg gleder meg iallefall, og koooser meg med å planlegge. Tror jeg skal finne frem et interiørblad, og sette meg under et teppe nå jeg :) Høsten har inntatt Jæren - og jeg syns det er helt greit :)
post signature


2 kommentarer:

 1. Heisan! Det ser ut til å bli kjempefint hus. Kult med slipt betonggolv på kjøkken, det hadde eg valgt nå:o) Glede meg til huset er ferdig og få km på besøk.
  Georg er bare skjønn, og storesøster er herlig. Må snart få besøk igjen!!!

  Åse Påse

  SvarSlett
 2. Hei Åse Påse :)
  Ja trur det ska bli bra...glede meg te å begynna på sjikkelikt :) Me kjæme snart igjen - dåkke au må kåma snart :)

  SvarSlett