onsdag 7. april 2010

Påskeslutt

Tilbake til hverdagen. Kjenner det er like greit :) Uka før påske var vi en uke i Oslo, så det føles som om ferien har vart i evigheter. Ikke at jeg har noe imot det, men det er alltid godt å komme tilbake til det normale igjen også :) Vi har hatt en kjempefin påske med masse besøk, grilltur til hytta ved sjøen, besøk på Vitengården og masse trilleturer. Hadde planer om å "sjøsette" kanoen også, men det ble det jammen ikke tid til.
Rett før påske tok jeg meg den turen til LIVING som jeg snakket om tidligere. Her fant jeg masse å bruke bursdagspengene mine på. Blant annet dette serviset som jeg er veldig fornøyd med. Liker så godt fargene - en mix av antikkhvit og cottage grey :)
Har ikke funnet noe av dette på LIVING, men det var på tide å vise litt bilder fra Georg sitt rom nå :) Rommet er ikke helt ferdig, siden han ikke har flyttet inn enda - så det får bli litt stykkevis.
Dette pleddet som henger over stolen fant jeg også på LIVING og saueskinnet som ligger på gulvet. Dette er matstasjonen til Georg - men han har faktisk ikke spurt om mat på natta di siste to ukene - håper det er noe han kan fortsette med :) yay

Når man snakker om sola......så piper det i vogna på terrassen. Matetid :)

post signature

4 kommentarer:

 1. Så koselige bilder :-)

  Ha en fin dag, nå er det matetid her også!

  SvarSlett
 2. Så fint rommet blir. Fine natulige farger:) Living er desidert den beste møbelkjeden i Norge! Både på interiør og møbler. Serviset var deilikat.

  Hilsen meg

  SvarSlett
 3. JuHu!
  Kor sga dåkk sjøsetta kanoen? Me tenkte okke en tur te Melsvatnet på søndag - trur nok æg holde meg på land, itte ei nesten drukne ulykka mæ speidareni vatnet på ødemotland:) (fytti de e lenge si:)
  Håpe du koste deg med vinen den andre dagen, min tur kjæme snart:)
  hipp hipp
  -Sirèn-

  SvarSlett
 4. Sirèn: an ska sjøsettas på/i tjødnå på Bryne. Grett når me he vatten så nimme ;) Jedna me au sko toge turen te Melsvatnet...hmmm...blir nok te at dæ æ Geir å Ulrikke så ror, så står meg å Georg på land å heie. Men må nok en tur utpå æg ao - he ikkje sånne traumatiske opplevelsa - ennå :)

  SvarSlett