torsdag 31. desember 2009

Godt Nyttår!

Heisann. Her var jeg igjen. Blir langt mellom innleggene her nå, men har begynt å få litt problemer med bekkenet, så ting tar tid :) Men måtte jo iallefall innom og si GODT NYTTÅR til dere alle!!! Vi har snø i jula på Jæren som dere kan se, som de fleste andre steder i landet. Kan ikke huske sist vi hadde en så fin vinter, med mange kuldegrader, sol og snø. Det har blitt noen turer i akebakken, på skitur med Ulrikke og aking i hagen (vi har laaang bakke), selv om magen begynner å bli stor og tung. Nå er det bare 3 uker til termin, så jeg får holde ut litt til :)
Her er benken som jeg skrev om i forrige innlegg. Nå har den blitt hvit og fin, og ønsker alle jule-gjester som er innom velkommen, sammen med nissene våre :)

Nå må jeg få inn mr. 5 og Ulrikke fra hagen, så vi kan gjøre oss klare til nyttårsfesten i kveld. Ha en kjempefin feiring i kveld alle sammen, takk for det gamle, så sees vi i 2010 :)

6 kommentarer:

 1. Godt nyttår!

  Ha en fin feiring i kveld.

  Klem fra Line :)

  SvarSlett
 2. Godt nytt år! Flott benk mr.5 har malt! Skjønner at du ikke kunne gå fra den. Lykke til med de siste ukene av sv.skapet. Ble selv mamma for 2 gang på lille julaften - du har noe å se fram til!

  SvarSlett
 3. For en fin benk! Passet jo perfekt inn i det hjørnet:) Håper dere hadde en fin feiring. Godt nytt år.

  SvarSlett
 4. Så koselig benk og bilde.

  Godt nyttår til deg og dine.

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 5. godt nyttår til deg også;) Benken var kjempefin!
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett