mandag 9. mars 2009

MINI PC


Min kjære lille Mac har tatt kvelden. Siden den bare fungerer som en nr.2-PC, vil jeg ikke bruke altfor mye penger på den, og kjøper derfor ikke en mac denne gangen, selv om det svir :( Har surfet litt rundt og lest på tester og diverse om Mini-Pc. Valget falt til slutt på den nederste her, en Asus Eee PC 1000. Venter den i posten om 1-3 dager :)

Fordelen er at jeg nå kan begynne å lage meg fotobøker HER, som jeg har ønsket å gjøre lenge.Programvaren de bruker for å lage de bøkene støtter ikke mac, som er helt tullete! Endelig kan jeg få bryllupsbildene inn i album, og resten av bildene våre fra de siste 4-5 år :)

Nå venter jeg bare på melding fra mpx.no om at jeg har pakke som ligger og venter :)

6 kommentarer:

 1. Synd med mac'en... Men gled deg til å laga foobøker. Kjempekjekt!!!

  SvarSlett
 2. det var synd med macen- trodde de hadde så godt rykte på seg at det skulle mye til får å ødelegge ma jeg!! Men den minipcen så jo stilig ut da!!

  SvarSlett
 3. Ta en titt på blurb.com også når du skal lage fotobok.
  Grattis med ny data, skjønner at det svir litt når du må ett hakk ned fra mac.. :)

  SvarSlett
 4. Hei, hei!
  Den perlepanelen er ikke så lett å få tak! Pappa satt halve natten for å finne det på nettet. De selger den 2 steder: i Strømstad/Sverige og i Tønsberg... Merket heter Brandèns.
  Man kan kjøpe den i vanlig panelplanker i de fleste byggevarehus, men da må man tørke og sparkle osv... Masse unødvendig jobb også blir ikke resultatet like fint uansett. Så jeg ville ha smartpanel:)

  SvarSlett
 5. Jeg svarte deg inne hos meg:) Suoersøt tulle under her;)

  SvarSlett