torsdag 12. mars 2009

Gult er kult!

I siste nummeret av Bo Bedre, var det er reportasje fra en leilighet i den danske byen Nykøbing Falster på Sjælland. Jeg falt pladask. Ikke mye shabby chic her, og fargene er heller ikke i takt med det jeg vanligvis ser etter (den gule altså). Men det finnes jo elementer da. Jeg liker veldig godt den litt stramme stilen man finner i den industrielle looken, og gult passet jo perfekt inn sammen med dette. Jeg er nok i interiør-puberteten enda, og i stadig utvikling. Merker at jeg beveger meg mer bort fra det romantiske, og ser mer etter....akkurat sånn som dette :) Industrielt og litt slitt sammen med det stramme er tingen - og GULT ER KULT!!!16 kommentarer:

 1. Jepp, og det er akkurat det som er sååååå spennende, jeg er helt klart åpen for det moderne og stramme, jeg vakler litt sånn i peroder i livet, men jeg må jo bare innrømme at jeg liker det moderne også!
  Jeg liker jo også å være i utvikling selv, og da liker jeg å rette blikket fremover også i design;)


  Jeg digger gult og skal ha det i huset mitt...lurer litt på det gule runde bordet hos IKEA...hmmmm...må bare lage ferdig noen rom først!
  Iallefall så kom jeg egentlig med en link ti deg
  http://www.playlist.com/ eller deezer.com
  Der kan du logge inn å lage en profil:)

  SvarSlett
 2. Ja er det ikke fint ;-)

  Jeg er veldig med deg på det industrielle ;-)

  SvarSlett
 3. Eg e ikkje så glad i gult. Hadde heller valgt rødt eller turkis som prikken over i'en!! MEN ellers veldig stilig ;-)

  SvarSlett
 4. Flott interiør, og det gule kvikker virkelig opp:) Liker mange forskjellige stil jeg egentlig...

  Så til spørsmålet ditt. Hvis du skal ha noe vintergrønt, så er Sypress mer hardfør enn tuja, og jeg mener den vokser ganske fort (har en nabo som har den). Barlind eller Liguster kan også være et alternativ, men de er giftige... En annen hekk som vokser veldig fort, blir høy og er veldig fin, er Junisøtmispel. Den er ikke vintergrønn, men får masse hvite blomster om våren. Selv har jeg Svartsurbær. Den vokser også fort, blir veldig tett og forholdsvis høy. Jeg har noen bilder av den i bloggen min, hvis du blar deg bakover til i fjor sommer/høst. Husker ikke akkurat hvor de ligger...;)

  SvarSlett
 5. Hei, igjen

  Her ser du bilder av Svartsurbær(klikk på bildene så ser du bedre)

  http://monicashage.blogspot.com/2008/08/oversiktsbilder.html

  Går du inn på oktober og "Et høstlig fyrverkeri", så ser du den i høstfarger. Vi klipper den, men den kan også være frittvoksende.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Prøver å lime inn hele linken, men det går ikke... Visst du vil se, så ligger innlegget under august og oversiktsbilder fra hagen. Bildene er ganske små, så jeg anbefaler deg å klikke på dem for å se bedre...:D

  SvarSlett
 8. Kul att du hittade min blogg, för då hittade jag ju din fina blogg!! Underbara bilder... Lägger dig på min blogglista!
  Kram

  SvarSlett
 9. Wow vilket häftigt hem!
  Kul med det gula, ger spännande kontraster.
  Fina bilder i förra inläggen på lilla dottern.

  Kram
  Katarina

  SvarSlett
 10. Jag gillar med gult. Jättefint är det!
  Kram

  SvarSlett
 11. hei :)
  tenkte bare jeg skulle si i fra at jeg ikke har glemt spørsmålet ditt. Det er sikkert flere som lurer på det samme, så jeg driver og setter sammen ett svar som jeg poster som en post på bloggen. Jeg er ingen ekspert på hekk, men noe hjelp på veien kan jeg kansje gi.

  SvarSlett
 12. hehe, jeg ser du har spurt monica også, og fått godt svar allerede, noen er kjappere i avtrekkeren enn meg.. :)

  SvarSlett
 13. Fint med gult sånn som her. Bare i detaljene. det spriter opp:-D

  SvarSlett
 14. Å akkurat sånn har jeg også det, bare faller mer og mer for den stramme moderne looken, men litt morsomme innslag av retro og industri. Mens jeg for noen år siden bare bar inn i huset, har jeg nå begynt å bære ut (!). Satser mer på kvalitet som skal holde år etter år, og mindre dilldall.
  Det er deilig å føle at man kan puste og slappe av hjemme, at det er luft mellom møblene.
  Herlig å se at andre har det på sammen måte :)

  SvarSlett
 15. Gult er egentlig hat-fargen min...men dette var jo veldig sprekt da!Jeg har også veldig sansen for den industrielle og litt rå stilen.

  SvarSlett