tirsdag 17. april 2012

Prikker - klø - klø!


Her er det vannkopper som gjelder. Lillemor er heldigvis i god form, og har ikke fått så altfor mange prikker enda - men det kommer stadig nye. Så vi bare later oss om dagen, spiller Super Mario, strikker, spiller Gjett Hvem (en slager som vi fant hjemme hos mormor og morfar :) og øver på bokstaver. Lillebror har ikke fått noe enda - håper det kommer så vi får det gjort i en fei - og før lille knerten i magen kommer ut!

Nå begynner visst de første prikkene å klø - noen som har tips mot kløen? Hvitvask, er det effektivt? Noe annet?


post signature

lørdag 14. april 2012

En ku på gulvet...


Vi har endelig fått en ku på gulvet også....i tillegg til den på veggen (se her). Jeg går egentlig og venter på en annen ku - den som opprinnelig skulle ligge under spisebordet. Men jeg er ikke utstyrt med den beste tålmodigheten. Så da jeg fant et brukt skinn til 400; slo jeg selvfølgelig til på flekken!


På sensommeren var jeg nemlig på selvplukk (!), og plukket ut den kua jeg ville ha under spisebordet mitt :) Etter hva jeg husker så var det mye mer hvitt på den...og egner seg kanskje ikke like bra under et spisebord det faller EKSTREME matmengder ned fra....så da  var det egentlig greit. Det svarte får ligge her og ta i mot matrester, mens det hvite skal få ligge i fred i loftstua :) Jippiii....håper det snart kommer det også. Kyr er KU-le dyr!

Ha en KU-l helg da! 

post signature

onsdag 11. april 2012

Påskeslutt - men gult er kult!

 
Jeg holder på å rydde vekk påskepynten, og konstaterer nok en gang at GULT er KULT! Så jeg må nok la noe av det gule få være igjen - og kanskje til og med innføre noe nytt (?)

Det har vert en fin påske. Vi har for det meste vert hjemme, mannen har snekret opp en svær le-vegg i hagen (imponert), vi har grillet og kokt egg på hytta (til svigers), gått tur, spist snop, ventet på påskeharen og ruget (den biten tar jeg meg av). Syns påsken er en av de beste høytidene - ikke noe stress med forberedelser, gaver osv....snøen og kulden slipper taket og våren spretter frem. Hærlig!

post signature