lørdag 14. april 2012

En ku på gulvet...


Vi har endelig fått en ku på gulvet også....i tillegg til den på veggen (se her). Jeg går egentlig og venter på en annen ku - den som opprinnelig skulle ligge under spisebordet. Men jeg er ikke utstyrt med den beste tålmodigheten. Så da jeg fant et brukt skinn til 400; slo jeg selvfølgelig til på flekken!


På sensommeren var jeg nemlig på selvplukk (!), og plukket ut den kua jeg ville ha under spisebordet mitt :) Etter hva jeg husker så var det mye mer hvitt på den...og egner seg kanskje ikke like bra under et spisebord det faller EKSTREME matmengder ned fra....så da  var det egentlig greit. Det svarte får ligge her og ta i mot matrester, mens det hvite skal få ligge i fred i loftstua :) Jippiii....håper det snart kommer det også. Kyr er KU-le dyr!

Ha en KU-l helg da! 

post signature

7 kommentarer:

 1. Så nydelig spiseplass dere har...
  Elsker stolene og kua passer perfekt inn ;)
  Kul dag til deg også hi, hi.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Ku-lt!

  Men ble du ikke bare litt slått av dårlig samvittighet da du faktisk valgte ut et skinn på en LEVENDE ku?! Det hadde jeg aldri klart, men nå er jeg mer glad i levende enn døde dyr også. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe - nei faktisk ikke. De kyrne skulle slaktes uansett, så det falt meg ikke inn å få dårlig samvittighet. Hadde det vert kun for at jeg skulle få skinnet hadde det vert helt annerledes. Men når de først skal slaktes, så kan man jo bruke hele kua til noe fornuftig :)

   Slett
 3. Så fint og sikkelig kult med ku på gulvet:)
  Ei fin helg til deg!

  SvarSlett
 4. Lekkert!
  Har ett sånn selv, de er så fine.
  Kuskinn er jo egentlig en sånn litt evig aktuell ting, men ble en tid litt i overkant mye ekspandert! Spesielt i boligannonser, føler jeg litt medskyldig, da jeg lånt bort mitt til en styling av leilighet. ;)
  Vel, nå har vi vårt i loftstuen, men kanskje det skal få komme ned igjen, siden du frister slik.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Det var flott. Syns stolene dine er så fine.

  Ha en flott søndag.

  SvarSlett