onsdag 20. juli 2011

Walk in - og kle deg :)


Yess, da var jeg endelig på nett igjen. Har vert godt å være avkoblet fra omverdenen i noen uker, men nå var det på tide å koble på igjen ;)

Ting går fremover i huset også. Nå trenger jeg ikke lenger å dykke ned i en haug med klær på gulvet for å finne noe å ha på meg. Hærlig! Vi har gjort det helt enkelt og bare satt inn to expedit-hyller fra IKEA. På enden av de har vi festet en stang som går helt til veggen. Det enkle er ofte det beste :)Ikke helt ferdige med monteringen enda, nederst kommer det skuffer til å ha sokker, undertøy og lignende i. Har savnet et sånt rom tidligere, og nå forstår jeg hvorfor :)

Nå venter en stooor skål med pistasj-is, og en haug av interiørblader. Stua må planlegges!

post signature

onsdag 6. juli 2011

På nett igjen - sånn hallveis ;)Da var vi i hus, og ting begynner så smått å ta
form. Vi har vert uten TV og internett i to uker nå, så det var greit å få sånn hallveis internettforbindelse iallefall. Den lokale leverandøren kan nemlig ikke levere noe som helst før i slutten av august (!), så det får bli mobilnett så lenge.

Jeg finner heller ikke kameraet mitt i flyttesjauen, så da får jeg legge ut et bilde av  bordet jeg har bestilt i dag i det minste :) Bordet er bestilt hos Bolia, og jeg gleeeeeder meg til å få det hjem!

8 av disse Scandiastolene hadde vert perfekte rundt bordet. Men for å ikke sprenge budsjettet helt, så tror jeg at jeg må finne noe litt mer normalpriset. Noen som har tips?

Flere esker venter på å bli pakket ut :)

Haa en fin kveld!