onsdag 20. juli 2011

Walk in - og kle deg :)


Yess, da var jeg endelig på nett igjen. Har vert godt å være avkoblet fra omverdenen i noen uker, men nå var det på tide å koble på igjen ;)

Ting går fremover i huset også. Nå trenger jeg ikke lenger å dykke ned i en haug med klær på gulvet for å finne noe å ha på meg. Hærlig! Vi har gjort det helt enkelt og bare satt inn to expedit-hyller fra IKEA. På enden av de har vi festet en stang som går helt til veggen. Det enkle er ofte det beste :)Ikke helt ferdige med monteringen enda, nederst kommer det skuffer til å ha sokker, undertøy og lignende i. Har savnet et sånt rom tidligere, og nå forstår jeg hvorfor :)

Nå venter en stooor skål med pistasj-is, og en haug av interiørblader. Stua må planlegges!

post signature

6 kommentarer:

 1. For en utrolig god, og ikke minst billig ide å sette inn expedit-hyller, genialt. Det ser dessuten kjempefresht ut. Enjoy!

  SvarSlett
 2. Kjempe lur ide! Vi skal også bygge walk in closet i ett ganske lite rom snart. Har tenkt mye på hvordan vi kan best utnytte plassen ;o)...gleder meg til å få litt orden på sakene igjen ;o)))
  Ha en flott sommer ;o)
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. For en utrolig god, og ikke minst billig ide å sette inn expedit-hyller, genialt. Det ser dessuten kjempefresht ut. Enjoy!

  Klem fra frost
  www.frosthome.wordpress.com

  SvarSlett
 4. Så smart å bruke expedit hyllene til dette! Fint ble det :-)

  SvarSlett
 5. Så kjempebra! :) Det er GODT å ha gpd garderobeplass! :D

  Dette rommet ble også lyst og luftig, jeg likte det GODT!

  SvarSlett
 6. Lekkert! Expedit-hyller var en god idé.

  SvarSlett