mandag 25. april 2011

Påskeslutt


FOR en herlig påske. Jeg bytter gjerne ut ski, appelsin, kvikklunch og snø mot strand, 20 grader, grill og terrasseliv de neste 10 påskene også!

Første del av påsken oppholdt vi oss på hytta til svigers, ved sjøen. Utrolig hærlig å legge seg til bølgebrus og helt klar stjernehimmel. Praktisk med en diiiiger "sandkasse" rett utenfor døra, og perfekte drageflygingsforhold hele tiden :)Vi grillet og hadde gjester hver dag. Kjempehyggelig!

Siste delen har vi tilbragt på terrassen, i hagen, turer til nyehuset for å se på progresjonen (de maler innvendig hele påsken:), og bare slappet av! Må bort igjen til huset snart og ta litt flere bilder, det begynner å ligne et hus innvendig også nå.

Ha en fin siste-påskedag alle!
post signature

mandag 4. april 2011

Valg av innelamperTiden er kommet for å bestemme seg for innendørs belysning til huset :)Etter tips fra bloggen til Marta, i LIVET PÅ LANDET, er jeg kommet frem til at alt lys skal bestilles fra DeltaLight iallefall. De har vannvittig mye fint!

Jeg har valgt ut disse lampene på 62x62 cm til ungenes rom. Det skulle gi nok leke-lys!Når det gjelder stua, tror jeg valget står mellom disse to under. Tror jeg heller mest mot den øverste???


Jeg lurer på å bestille fra utlandet, som blir myyyyye billigere. Men jeg er litt usikker på om dette er trygt. Noen som har prøvd, og vet at det går fint?

Ha en flott mandag folkens ;)

post signature