tirsdag 2. desember 2008

Juleflinkis, jeg?

I dag har det vert bakedag i nr. 5. Som den juleflinkisen jeg er? jmf. Emmeline, er jeg nå nesten ferdig med julegavene, og har 4 sorter liggende klar for smaking. Men det er enda bare én av disse som er hjemme-hjemmebakt, men til helga skal det bakes mer :)
Men selv om det meste er unnagjort, tror jeg iallefall nå....så er det alltid ting som skal gjøres. Vi skal også legge nytt tre-gulv på veslemor sitt nye rom til helgen, men det er ikke noe som haster, og vi skal få tid til mye kos også :) Men jeg gleeeder meg til det blir ferdig og klar til pynting og dilling :)
Har vert på fretex og kjøpt meg Norgesglass....de kan brukes til alt. Må ha litt gran inn i stua selv om det er litt for tidlig med juletreet enda :)
Sokken under her var dagens kalender-gave til velsemor. Den har denne dama laget. Superflink! Den skal det ligge noe godt i på juleaften!!!!

Da må dere ha en fin kveld alle sammen. Husk å blåse ut alle lysene, hehe :)

12 kommentarer:

 1. vilken underbar julstrumpa!
  kram M

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ juleflinkis er du virkelig. Det er verre med meg. Her flyter julepynten, ikke en eneste gave er i hus og spis-pepperkakeflinkisen har danket ut sunnhetsflinkisen nå i kveld. HUFFAMEG....Men det kommer heldigvis en ny og bedre dag i morgen. Fine og stemningsfulle bilder, og knallfin pepperkakeboks. ( Norgesglassene var også tøffe;)

  SvarSlett
 3. Å så koselig da, og stemningen ble ikke mindre av bildene..

  Vi skal i julekakeverksted til helgen. Årlig tradisjon og jeg gleder meg!

  Ha ei fin uke da du :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Baking er så kjekt! Vi skal ha bakedag i morgen:) Herlig forkle og lue!:)

  SvarSlett
 5. Jeg synes du er en skikkelig flinkis!! Selv lever jeg etter mottoet "godt med alt som er gjort!"

  SvarSlett
 6. Ja, jeg skal si du er en juleflinkis! Masse vakkert og julete å sde hos deg, og de pepperkakene i norgesglass var spesielt fine, synes jeg. Og så julestrømpen til Mette, selvfølgelig.

  SvarSlett
 7. Ja du er en skikkelig juleflinkis! ;-) Nydelige bilder med masse julestemning!

  Ønsker deg en super dag!

  SvarSlett
 8. Hei hei hei..smil!

  Vettu det skal jeg også gjøre - legge kaker på Norgesglass! Super fint!

  Ha en knall onsdag!

  Klem KKann

  SvarSlett
 9. Hei! Så koselig julestemning det er hos deg! Søtt med julekaker på glass! Jeg har pepperkakedeig liggende klar (ferdigkjøpt... kremt..), så her blir det vel også baking snart.
  Kos deg i denne søte førjulstid! :)

  SvarSlett
 10. Heisann!
  Så flink du er!! Vi skal bake i morgen vi også, gleder meg stort! Heldigvis er de fleste gavene kjøpt inn, er bare å pakke de inn igjen, og det er jo bare koselig!

  Ønsker deg en fin helg!

  Mange klemmer fra Livy

  SvarSlett
 11. Så koselige bilder! Skikkelig julestemning :-) Julestrømpa glede jo rett inn hos deg da.Håper snuppa ble fornøyd! Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 12. Härligt med en Juleflinkis!

  Paketen är inhandlade - men resten återstår hod mig!

  Kram Maud

  SvarSlett