tirsdag 28. oktober 2008

Litt hvitt

Her har veslemor hatt feber i noen dager nå, så jeg har ikke tatt meg tid til noe særlig med
prosjekter. Det jeg har tatt meg tid til derimot, er å handle julegaver fra en nyoppdaget nettbutikk :) Hos The White Company har de så utrolig mye flott, og jeg måtte begrense meg litt, men noen julegaver ble det iallefall. Her er et lite utvalg av det de har til de minste:Og på lørdag var jeg en tur på loppemarked. Det var et uuutrolig stort marked, og der også var det så mye fint at jeg måtte begrense meg. Men kan røpe såpass at jeg måtte ha bærehjelp ut fra en av vaktene, hehe :) Jeg har allerede begynt å male funnene hvite, og glemte selvfølgelig å ta før-bilder av det meste. Resultatet av maling og funn får dere se en annen dag. Nå skal jeg finne is-skåla mi og benke meg ned foran Jakten på kjærligheten :)

9 kommentarer:

 1. Mmm, ja her var det mykje fint, trur eg må ein tur innom den nettbutikken:0)
  Blir spennande å sjå loppefunna!!
  Kos deg med Jakten på kjærligheten.
  Klem, Line

  SvarSlett
 2. ååå så masse fristende!!! blir syyk....

  SvarSlett
 3. Oj, der var det mye fint...skal på handletur i morgen,fridagen min, og skal få unna både kalendergaver og julegaver tenkte jeg!!

  SvarSlett
 4. Åh så mycket fint, vill ha allt :-) Synd att det är så dyrt att beställa
  kramar Malin

  SvarSlett
 5. Heisann
  Her var det mye fint. Kan godt forstå at du motte begrense deg.
  Ha forsatt en fin kveld

  SvarSlett
 6. trur eg vert nødt til å ta turen innom den nettbutikken ja. Hvis det du viste var representativt for utvalget kan det fort bli dyrt å kikka innom der........

  Ha ein god tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 7. Åh, der var en link jeg må legge til - må sjekkes ut i morgen når jeg er litt mer våken! Så MYE fint du fant deg der!

  Loppis er gøy.. lenge siden jeg har vært på ett nå.. må sjekke ut om det er noen i Bergen snart! Kjekt med brukt, billig og sannsynligvis senere .. personlig :-)

  ha en super onsdag :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Ojojoj - det var en fin butikk - fant lampa mi der nå - akkurat slik jeg har leita etter...var ikke så sikker på hva det var jeg leita etter..men nå fant jeg den i alle fall!! Smil!

  Ha en fin fin onsdag!

  Smil fra KKann

  SvarSlett
 9. Så mye fint. Skjønner at du ble inspirert til å kjøpe julegaver. Det er jo deilig å komme i gang med julegavene også

  SvarSlett