torsdag 31. januar 2013

En til leilighet på liker-listen :)Bilder lånt fra Skeppsholmen.se

Se på denne da...finere enn de fleste, større enn de fleste hus og dyrere enn de fleste har råd til. Men folk flest bor i Kina!

Heldigvis er det lov å drømme seg bort i bildene - helt gratis :)

Vil du se flere bilder fra lekkerheten, kan du gå inn HIT :)

søndag 27. januar 2013

Litt fra Elmer sitt rom


Elmer har vert den heldige vinneren av soverommet i 3. etasje. Dette er mye mindre enn de andre soverommene, men til gjengjeld har han takvindu og utsikt helt til vindmøllene på høgjæren :)
Vi har også to takvinduer på vårt soverom + ett i walk-in-garderoben. Og det er jo ingenting som er så koselig som å ligge under der når det høljer ned ute - sånn som nå :)

Det mangler fortsatt litt pynt og dill, må for eksempel ha noe på den store grå veggen. Har ikke helt funnet ut hva enda :)

Håper du har hatt en fin søndag. Vi har hatt familieselskap for Georg :) Fin dag!

tirsdag 22. januar 2013

Georg 3 år - barnebursdag :)


I dag ble fineste Georg 3 år.Han har lurt på når den store dagen skulle komme - og plutselig var den her :)


Viktige ting må jo på ukesplanleggeren :) Det var en sliten og fornøyd 3-åring som la seg i kveld :) Nå skal mora legge seg på sofaen, og bli der resten av kvelden. TV-tirsdag og mye rester er en grei kombinasjon ;)

torsdag 17. januar 2013

8 mnd.
Denne lille finingen er 8 mnd. i dag. Tiden går fort i godt lag Elmer - du er en herlig go`klump!

To tenner er på plass, rulling fra mage til rygg og motsatt er innøvd, og daglige sit-ups er blitt rutine (for Elmer, ikke mora ;)

Bare 4 mnd. til 17.mai, til ettåring, vår og plussgrader. Jeg GLEDER meg :)

torsdag 10. januar 2013

Verdensvant :)


Da har jeg endelig fått opp verdenskartet mitt - det var på tide :)Jeg har fått helt dilla på wallstickers. Kan ha noe med min spikerhull-angst å gjøre ;) Man kan jo pynte veggene med hva man vil - og blir man lei, så er det bare å plukkke det ned igjen - uten varige mèn. Genialt.


Kartet mitt er fra Looksugar sin butikk på Etsy, du finner det HER. De selger også den praktiske ukeplanleggeren som jeg har laget, på norsk til og med ;) Den finner du HER.

Snart helg, uten så mange planer foreløpig. Det må vi gjøre noe med ;)