onsdag 26. september 2012

Bryne på veggen!


Jeg driver og eksperimenterer med noen bilder jeg var ute og tok i går. Har lyst å ha noe litt typisk Bryne på veggen. Typisk moderne tid er Høghuset, faktisk Norges tredje høyeste hus.Typisk eldre tid er Mølla. Den ligger ved "åna", og her i tilhørende kvernhus har korn blitt malt til mel i århundrer. I 1928 brant hovedbygningen ned, og dagens møllebygning ble bygget i 1929. I dag brukes bygget til blant annet konserter og utstillinger. Og vi tok bryllupsbildene våre her inne for 5 år siden ;)

Tror det må bli noe ala dette som ender opp på veggen til slutt. Nå må jeg bare bestemme meg for bilde nr. 3 :-)

Kanskje noe annet enn et byggverk. Tips mottas med takk!

Ha en fin kveld :-)


mandag 17. september 2012

Ulrikkes rom-regler :)


En sniktitt inn på det nye rommet til Ulrikke :) Det mangler fortsatt litt veggpynt, men noe har vi fått opp. Blant annet disse "reglene" for rommet.


Ny skrivepult til den stolte 1.klassingen. Her sitter hun og gjør leksene hver dag - og med en sofa strategisk plassert til høyre her, som jeg ikke fikk med på bildet - kan jeg ligge og ta i mot spørsmål, være med på leseleksene og samtidig ta en lynkjapp pause i horisontalen ;)

Ha en fin mandag alle sammen :)lørdag 15. september 2012

5 års bryllupsdag ♥I dag har vi vert gift i 5 år! (og kjæraster i 14 år - 2 mnd å 4 dager :) Tiden flyr i godt lag!

Gratulerer med dagen Geir 

tirsdag 11. september 2012

Elmer


Titt tei, her er jeg :)

Nå er jeg snart 4 mnd. Mor syns jeg vokser i rekordfart. Snaue 7 kg, smiler hele dagen, sover hele natten, ler i godt lag og har fått meg en yndlingsleke som jeg både kan bite i og lage lyd med - kult!

Ellers er vi også å finne på INSTAGRAM, for de som vil se mer...av det meste! lenepollestad

onsdag 5. september 2012

INVITER // NIBs utfordringSlenger meg på Norske Interiørbloggers utfordring for september, med temaet INVITER. Her er bordet dekket til juleaften i fjor. Jeg liker ikke for mye dilldall på bordet, det er maten som skal være i fokus. Men pittelitt pynt må man ha ;)

På søndag skal vi ha dåp - kanskje jeg må finne frem konglene igjen til da, det er jo tross alt blitt høst. Brrr.

tirsdag 4. september 2012

MONSTER eller mønster?

Vi var ute og gikk tur rett rundt huset i dag - og jeg knipset noen bilder av en mast. Husker hvordan debatten raste i media en periode om MONSTERmastene i Hardanger :) 

Nå har vi bodd her i ett år, og jeg har knapt lagt merke til disse mastene. Syns det er noe facinerende med store "byggverk" som sniker seg inn i landskapet, som kraftledninger og vindmøller for eksempel. Og når vi tenker på hva de gjør for oss, så syns jeg de er mer enn velkomne ;)

Hva syns du?