torsdag 26. januar 2012

Jeg presenterer.....

tam-tam-ti-ta...... 
Min egen salgsblogg. Planen er at jeg her skal legge ut mest ting som jeg - derav navnet - har redesignet, eller bare pusset opp :) Siden jeg ikke har noen prosjekter ferdige enda, så legger jeg i første omgang ut noen ting som jeg vil selge. Blant annet denne benken:


Ta en titt innom, og se :-)

Her blåser det sånn i dag at hele huset rister. Hadde tenkt å ta meg en foto-tur, men det får vente!

OG - enda en liten nyhet ;) Grunnen til at det har gått litt treigt med oppussingen i det siste, er at vi venter en liten lillebror i slutten av mai:-) Formen har vert så som så, så ting tar litt tid. Men vi gleder oss veldig, og er sååå spente!


post signature

søndag 22. januar 2012

Bursdagsfeiring vel gjennomført!Da kom endelig dagen vi har ventet på. Georg våknet til sang og pakke i senga i dag - litt forfjamset og trøtt, men veldig kry :)


Dagen fortsatte med venneselskap, og til slutt familieselskap. Nå ligger er glad og fornøyd 2-åring i sin helt nye stor-gutt-seng og sover søtt. Foreldrene ligger strekk ut på sofaen og spiser rester ;)


Prøvde å få litt lego-tema over pyntingen, etter inspirasjon fra flere andre her i blogglandia :) Har fått dilla på gult i det siste, så da ble det pyntet i gult og blått.

Er ikke lenge til jeg heller må finne senga kjenner jeg. I morge skal vi kanskje ut og se på ny bil - weee :)


post signature

torsdag 19. januar 2012

Snart 2 år ♥


På søndag er det 2 år siden denne lille krabaten så dagens lys. Det er skremmende å tenke på hvor fort tiden går - uten at man egentlig merker det. På èn måte kjennes det som om det var i går, på en annen er det litt rart hvor mye man ikke husker av den første tiden. Å få se en liten baby vokse, ta sine første steg, si sine første ord og bli en selvstendig liten sjel er iallefall det besta man kan oppleve i livet :)


Du er verdens kuleste lillebror Georg, og vi gleeeder oss til å feire deg på søndag - med venner og familie!


post signature

onsdag 18. januar 2012

Ommøblert....igjen :)


Nå er det tredje gangen sofagruppen og godstolene er blitt flyttet på rundt i stua. Men endelig har jeg funnet den beste plassen for de, alle sammen.


Godstolene står nå sånn at de som sitter her har utsikt over hele stua, og litt av kjøkkenet. Sofagruppen er blitt satt inn i TV-kroken igjen, bare en annen vei. Myyye koseligere å sitte i sofaen alle sammen og se barne TV, enn oss i stolene og ungene i saccosekker :)


Så nå er jeg fornøyd, og mannen skal få slippe å bære på en stund...iallefall i stua ;)

Og bilder har vi fått opp og greier...iallefall rammene. Bildene inni skal byttes ut så fort som mulig ;)

Ellers så ser jeg at bloggen min er blitt anbefalt på KREMMERHUSET sin blogg - blant mange andre - men likevel veldig hyggelig! 

Ha en fin dag i regnet!


post signature

lørdag 7. januar 2012

Konkurranse - vinn et kamera!Den utrolig flotte bloggen Fabelaktig har en spennende konkurranse på gang, der man kan vinne bla. et speilreflekskamera. Da mitt begynner å dra på åra, kaster jeg meg over denne ;)

Det første bildet jeg deltar med, kan vel ikke kalles et tradisjonelt interiørbilde - men det er lov å tenke litt "kreativt" håper jeg ;) Bildet er tatt under spisebordet mitt - syns beina på stolene er så tøffe at de måtte få en egen avbildning.


Bilde nr. 2 er også fra kjøkkenet, med sitatet fra Hulda Garborg i sentrum :)


Man kan delta med så mange bilder man vil, så kanskje komer jeg med flere etter hvert. Nå er det nachos og TV-kroken som gjelder resten av kvelden.

post signature