torsdag 27. januar 2011

1 år ♥


Da var den store dagen vel overstått. Georg koste seg hele dagen, med både barne- og familieselskap. Krone fikk han også, som storesøster farget til han :)

Selv om han fikk masse fine gaver, var dagens store høydepunkt en boks med klesklyper som han tok ut og la oppi igjen, gang på gang på gang ;)

Kaka....er en annen historie. La oss bare si at den smakte veldig godt :) hehe

I dag er jeg veldig spent...går her og tripper. Har hørt at det skal komme inn bud på huset vårt...håper det stemmer ;)


post signature

tirsdag 18. januar 2011

Snart 1årsdag ♥
På lørdag er det allerede 1 år siden jeg lå på sykehuset med en liten nyfødt Georg i armene :)

Den store dagen skal feires med både familie og småvenner (+ en visning på huset:) Kjenner jeg både får inspirasjon og prestasjonsangst av å kikke på Martha Stewart sin skryteside :)

Jeg er en kakemons, og liker myyye bedre å bake kaker enn å lage middag. Men de kakene jeg lager ser langtifra ut som dette. Men noe skal jeg få til - kanskje blir den bloggifisert også ;)

Gleder meg til lørdag :)

post signature

onsdag 12. januar 2011

Ukas Houzz


Som den eple-elskeren jeg er, måtte jeg jo ønske meg iPad til jul. Og siden jeg alltid er snill, lå den der under treet ;) Og jeg har funnet appen av alle app´er - HOUZZ! 

For den som er interessert i interiør, er dette himmelrik! Hver uke kommer det en oppdatering på ukas idébøker....maaaange bilder i alle kategorier. Og er det noen du liker ekstra godt, kan du lagre de i dine egne idébøker :)

Jeg kan sitte i evigheter og bla og bla...
Siden jeg er av den sorten som har vanskelig for å ta valg i utgangspunktet, gjør ikke dette akurat husbyggingen lettere. Tror alltid at NÅ har jeg funnet ut hvordan vi skal ha det - men så kommer det et nytt bilde og ødelegger hele planen. Men all inspirasjon er god inspirasjon - og GØY er det ;)

Jeg må bla videre - vi snakkes!post signature

onsdag 5. januar 2011

Inn med natur!Bilder lånt fra http://linntale.com

Jeg falt pladask for disse tøffe steinbollene til Linn Tale Haugen.Steinene er formet av havet, og plukket på en strand i Selje. Mer naturlig kan det vel ikke bli???

Hun må ha det vi her på Jæren kaller "steinaoa" :)


post signature

søndag 2. januar 2011

året som gikk

Jeg styrer og jeg steller - og endrer på bloggnavn, header og stil på innholdet. Nytt år, nytt hus - og ny blogg :) Det er vel som med interiøret, jeg flytter og endrer og finner alltid på noe som er bedre enn det gamle :)

Høydepunktet i 2010 var desidert da vi fikk lille Georg, for snart ett år siden - og Ulrikke ble storesøster. Kjempestolt soresøster. Vi bestemte oss også for å bygge nytt hus, og fikk satt i gang med dette. Huset er nå så godt som tett, og vi begynner snart med alle valg som må tas. Gøy!!! 2011 blir spennende, og jeg håper å bli litt flinkere til å dokumentere alt her i bloggen.

Fra nr.5 - til Femme Famille - til Svart/hvit. Vi sees snart :)
post signature