tirsdag 25. desember 2012

lag-selv-gave for barna


...eller DIY som det heter på bloggspråket :)

Meg og Ulrikke ville lage noen hjemmelagde gaver også til jul, og da fant vi ut at KRYMPEPLAST var gøy :) Og ikke minst lett. Man klipper til den formen man vil ha ut fra et krympeplast-ark. Vi delte et ark i 4, da ble det passe størrelse til en nøkkelring. Så er det bare å tegne på det man vil ha - eller stemple. Man kan  også lage smykker, bokmerker, bursdagskort, gavelapper ... you name it ;)

Kjempegøy å se når den krymper i oven. 

Håper du har en fin jul - fremdeles dager igjen hvor man skal rulle seg i seng!

søndag 23. desember 2012

Ventetiden er snart over :)


Da har roen senket seg, og vi er VELDIG klare for jul.
Husker den følelsen fra når jeg var liten - og ventetiden var aaalt for lang. Og når vi endelig hadde ventet helt frem til juleaften, og middagen var spist opp - ja så måtte vi jammen meg vente til oppvasken var ferdig også før vi kunne begynne på gavene :) DET slipper vi iallefall nå!

Vi gleder oss alle 5 - og ønsker dere alle en GOD JUL!


fredag 21. desember 2012

Julekort-stempel :)Til juleposten i år har jeg brukt dette stempelet med en liten hilsen. For oss som har litt pynte-dilla, så må det jo pyntes litt på konvolutten også :)

Det er kanskje litt i seneste laget å bestille for i år - men skulle du ha lyst til å lage ditt eget stempel kan du for eksempel trykke deg inn HIT, HIT eller HIT. Det er ikke bare julestempler man kan bestille altså, mulighetene er uendelige ;)

Ha en fin fredagskveld. Såvidt 3 dager til jul. Jippiii.

mandag 17. desember 2012

Årets julekort :)

Vi har innsett at EDB`en er kommet for å bli - og slenger oss på Facebook-bølgen alle mann - med vår egen Julebook :)

Ha en fin adventsmandag. Neste mandag er det jul :)


onsdag 12. desember 2012

Ikke pepperkakehus, men...


... pepperkake-tre :)Vi går for en ny vri i år. 


Lånte former av svigerinna mi, stjerner i ulike størrelser. Lagde 5-6 stk. av hver størrelse - og stablet de oppå hverandre. Så slipper man styret med varmt sukker, brente fingre og kalde kluter ;)Og nå lukter det såååå godt i stua! Mmm. Spørs om det er like høyt helt til jul.... :)


Og bare for å komme i enda mer julestemning, her ser det ca. sånn ut utenfor nå + en halmeter mer med snø. Heldigvis har vi en snill nabo som fyker rundt med snøfreseren as we speak. Praktisk, når man har en pendeler-mann :-)

Ha en fin onsdag!