torsdag 23. august 2012

Festkondis på topp!


Bare innom en litten svipp for å dele dette bildet av Georg fra Ulrikke sin 6-årsdag i juni. "Hvorfor har alle gått fra bordet - det er jo fremdeles mer mat igjen??? Jaja, jeg får sitte her da - mer på meg"!


søndag 19. august 2012

Her bor jeg :)

Her har vi husets ansikt :)Vi (det vil si mannen) er nettopp ferdige med å legge belegningsstein. Ser nå at det trengs litt mer grønt i gardsrommet! Kanskje noen potter foran garasjen, og på plassen foran de store vinduene?

Grunnen til at lamellene nede er helt igjen, er at vi holder på å flytte Ulrikke inn på det som var vårt rom. Hun får ikke se før det er helt ferdig, hehe :) Men ser at det er en liten åpning der som jeg visst må stenge igjen ;)Kjenner jeg henne rett, så har hun allerede funnet den, og vert og smugkikket litt!

Nå venter jeg bare på at Elmer skal våkne, så skal vi treffe de andre som allerede er godt i gang på en fiskekonkurranse. Vi satser sterkt i klassen "minste fisk" :)

Og PS: ikke glem å stemme på meg i konkurransen som jeg skrev om i forrige innlegg :)

fredag 17. august 2012

Yay - jeg er i finalen!


Jeg er i finalen i Jærbladets konkurranse om årets sommerbilde - jippiii :) Veldig gøy. For å se alle bildene, og kanskje gi meg en liten stemme kan du gå inn på JÆRBLADET. Og PS: det går an å stemme hver dag ;)

Nå er det Varg Veum og et stort ostefat som står på menyen. God kveld! :)


post signature

tirsdag 7. august 2012

Husets baksideVi begynner å komme i mål med uteområdene våre også nå :-) Plenen plantet vi i april, sikkert litt for tidlig - og nå er den endelig grønn og fin. Har til og med hatt noen dager nå hvor vi har fått brukt den også - og flere skal det bli ser jeg på Yr.no :)Jippppiiii!


På den terassen her med betong, så har vi planer om å bygge tak over. Så kan vi sitte under der når Yr.no ikke melder så pent vær :) Da skullle det bli brukt en del.

Neste innlegg må bli forsiden av huset tror jeg. Flinke mannen min har lagt belegningsstein i hele gardsrommet nå. Verdt å vise!!! MEN, Tirsdag = TV-kveld, så jeg kan ikke sitte her og vase lenger ;) Elmer må også få dagens site kosedose før det er leggetid!

Snaaaaakkes!