søndag 29. mai 2011

Mysinge takpendler til salgs!

Jeg har to ensomme Mysinge takpendler som ønsker seg et hjem å lyse opp. Helt nye, ubrukte - og veldig flotte :) Ny pris 1195; (LIVING) Selges for 699; pr. stykk. Er du interessert, gi meg et vink i kommentarfeltet, eller på mailadressen som du finner på siden her.

Nå venter vi bare på at minstemann skal våkne - så venter tivoli, ballonger, salgsboder og søndagsåpent. Jærdag er festdag! ;)

Ha en fin søndag!

post signature

onsdag 18. mai 2011

Spisestue, bord og stoler


Jeg har såvidt begynt å kikke litt på spisestuemøbler. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg vil gå for den litt mer naturlige og varme stilen, som over her - eller litt mer industriell og "kald". Hmm...
Vi har forresten kjøpt oss lamper som skal henge over spisebord og sofagruppe i stua - de er ganske like disse på bildet.
Dette bordet likte jeg utrolig godt. Man kan også få overflaten i hvit...men syns det var veldig tøft sånn som dette også. Stolene var også stilige, men tar gjerne litt stor plass.
Og til slutt, denne stilige saken - i hvit corian. Det er det samme som kjøkkenbenken vår er laget av. Tror det hadde blitt stilig. Disse stolene i plast passet jo godt til ;)

Alle bildene er hentet fra Bolia sin side. Jeg må nok en tur inn til butikken for å ta de nærmere i øyesyn, SNART!

post signature

tirsdag 10. mai 2011

Fliser på bad + parkett i stue

Her er flisleggerne komt godt i gang med badet i 1. etg. I den brune "sonen" kommer det badekar, og i den sorte er dusjen. Her skal vi sette opp en svart glassplate, som vi skal lime et speil på. Vi lurte lenge på hvordan vi skulle gjøre med det speilet - om det kunne henge ned fra taket, stå på pinner opp fra benken osv. Men kom frem til at det nok kom til å samles mye støv bak. Så vi limer det på. Lurer litt på hvordan det kommer til å se ut - men tror det blir bra :)

Og endelig - parkett :) Veldig fornøyd med valget av gulv! Siden det er såpass mye liv i det, og strukturen er ganske grov, vil ikke alle de ripene og bunkene jeg regner med kommer, vise så godt :) yay! 

I skrivende stund holder de også på å montere trappa.Gleder meg til å gå bort og se om en dag eller to ;)

post signature

tirsdag 3. mai 2011

Inspirasjon barnerom

Bilder lånt fra dearkids.it

Nå er det etter planen mindre enn 6 uker til vi flytter inn i nye huset :) Alle viktige avgjørelser er heldigvis tatt, så nå gjenstår bare små, gøyale detaljer :) Har sett litt på barnerom lenge, men klarer ikke helt å bestemme meg for stil og farger. Jeg jobber best under press, så det kommer vel i siste liten ;)

Men disse rommene fra italienske Dearkids syns jeg var knalltøffe. Noen som vet hvor kan jeg hente mer inspirasjon?

Ha en strålende dag folkens!

post signature