onsdag 15. desember 2010

Inspirasjon bad

arhzine.com
Jeg sitter og leter etter inspirasjon på bad. Det ligger så masse ute på det store internett, at man blir helt forvirret. Jeg finner et bad jeg syns er kjempeflott, og tenker:YES, SÅNN vil jeg ha det. Akkurat sånn! Så går det to minutter, så finner jeg et enda finere...åsså har vi det gående :) Men det vi iallefall vet er at vi vil ha det ganske minimalistisk...og i fargeskalaen sort/hvitt/grått.....tror jeg :)
alldoing.com

bculik.com
Brunt og bruntoner er jo også flott da....men tror vi har bestemt oss for farge. Bra at EN ting iallefall er bestemt. I morgen kommer alle vinduer på plass i huset. Må prøve å få tatt meg en tur bort snart igjen, og knipse litt bilder ;) Gøy å ha liggende til senere også, å se tilbake på.

Nå skal jeg leter etter flere bad, og lage klar middag til vi får middagsgjester. Gøy å ha noen å spise med når mannen er bortreist! Ha en fin onsdag :)

post signature

fredag 10. desember 2010

Arne og Carlos´ julekulerDisse to herremennene syns jeg er helt geniale. Sammen med gutta i Moods of Norway, er de med på å sette Norge og norsk tradisjon på verdenskartet - designmessig. 

Siden mine strikkeferdigheter ikke har utviklet seg NOE siden ungdomsskolen, kanskje litt i feil retning - lurte jeg på om det er noen der ute som vil strikke et par-seks julekuler til meg, mot betaling selvfølgelig. Anyone?

Det er endelig helg, og jeg gleder meg til å få mannen hjem fra Oslo, forening i kveld, kanskje en tur til julebyen i morgen og baking av julekaker og familiekos :) Bare én uke til nå, så er det juleferie hos oss!

Ha en fin helg!

                                                                 post signature