torsdag 26. august 2010

For eller imot kraftlinjer?
I disse kraftlinjetider....hvorfor ikke slå til med en kraftlinje i stua? ;) Ønsker du deg en, finner du den her!

post signature

onsdag 25. august 2010

Plantegninger II

Først et lite bilde av Georg som er blitt så stor i løpet av sommeren. Han rundet nettopp 7 mnd, og jeg kan ikke forstå hvor disse 7 mnd er blitt av. Han er selvføølgelig - helt objektivt - verdens beste gutt. Smiler og ler stort sett alltid, sover 12-13 timer hver natt uten å våkne, spiser godt, holder på å få sin  5 tann og har såvidt lært seg å bevege seg litt rundt på gulvet  - helst bakover ;) Stoooore gutten!

Åsså over til resten av plantegningene :) Her er mellomste etasjen - som kun er stue og kjøkken. Dette blir bare ett stort rom - åpent og greit. På tegningen er det tegnet inn en kjøkkenøy, men jeg tror vi går for en U, slik at det blir litt mer benkplass. I toppen av Uen, der som det vises en øy nå, skal vi ha 4 barstoler. Stilen vil bli noe mer minimalistisk enn det vi har nå....og jeg trenger tips til gulv. Liker veldig godt lyse store fliser...enten hvite eller lys grå, jeg liker betonggulv, og jeg liker sort parkett. Er så usikker på hva vi skal velge. Noen som har tips/råd/erfaringer å komme med?

Og til slutt loftetasjen. Her blir vårt soverom, som vi kommer til å bruke når barna blir så store at de kan sove nede selv. Her får vi walk-in-closet....yahoooo :) Her er det også et bad, loftstue og kontor/ekstra soverom. Har også vert inne på tanken å legge begge ungene på det lille rommet oppe, og heller bruke et av rommene nede som lekerom. Men det er ikke noe jeg trenger bestemme enda :) Jeg gleder meg iallefall, og koooser meg med å planlegge. Tror jeg skal finne frem et interiørblad, og sette meg under et teppe nå jeg :) Høsten har inntatt Jæren - og jeg syns det er helt greit :)
post signature


onsdag 18. august 2010

Plantegninger :)


Først: endelig tilbake :) Jeg har hatt et par måneder nå med skikkelig ferie. Vi har vert på ferie i Danmark, Oslo, dagstur til Dyreparken...og bare latet oss hjemme. Bloggingen gikk helt i glemmeboka, men nå er jeg såvidt tilbake :) Er litt rusten på innstillinger og sånn kjenner jeg, og fikk ikke til å bytte om på rekkefølge og plassering av bilder - så det får bli to plantegninger nå, og to senere - litt mindre avansert :) Dette er altså fasaden på det kommende huset vårt. Jipppiii. Endelig er det i boks, alt er på plass og det er bare å begynne å bygge.. Vi venter bare på tillatelsen!
Huset har som dere ser tre etasjer, alle over bakkkenivå. Over garasjen er det terrasse :) Og bak huset en liten hageflekk som jeg har stor planer for!
Første etasje. Her vises det ene rommet som stue. Dette har vi planer om å bruke som soverom meg og mannen, så setter vi opp en lettvegg som deler rommet ved siden av. Dette for å kunne sove i samme etasje som ungene mens de er små....og når de blir større slår vi bare ned lettveggen, og vips så har de hvert sitt soverom nede på 16,2 kvadrat. Så flytter vi opp til øverste etasje, til eget bad og walk-in closet ;) Her i første etasje er det også et bad, med dusj, badekar og alt man trenger ;) Fra garasjen skal vi ha egen inngang inn til vaskerommet, noe jeg tenker kan være praktisk når man har vert ute i søla og lekt :) Ellers er det hovedinngang med gang og garderobe, og trappen opp til de andre etasjene. Har begynt å tenke litt på trapp, og trenger tips til minimalistiske trapper gjerne i helt hvitt, evt med glass :)


Ha en flott dag alle sammen!