søndag 27. juni 2010

Memory Lane

(Trykk på bildet for å få det større)
I dag har vi vert hjemme hos foreldrene mine på grilling. Når det var hviletid for Georg, tok jeg meg en trilletur for å få han til å sove. Vi gikk bort til parken som ligger vel 20 meter fra huset "vårt" - og det er like koselig hver gang å komme hit. Heldigvis ser det nesten ut akkurat som det gjorde da vi var små - og lekte gjemsel her, fanget småfisk, matet fuglene og gikk på skøyter på isen. Kjempefin plass å vokse opp :)

Heldigvis har vi noe lignende her vi bor også. Jeg liker parker, vann og litt dyreliv :) Nyehuset er den svimlende avstanden på noen hundre meter fra her vi bor nå - og om mulig enda nærmere vannet og fuglene. For et par uker siden var vi i møte med arkitekt, og fikk skisset opp slik som vi tror blir det endelige resultatet på huset. Tror vi skal i møte kommende- eller neste uke, der vi får tegningene klappet og klare. Da legger jeg de ut her og håper på innspill og kanskje noen tips. Gleeeder meg!
post signature

fredag 4. juni 2010

Vil ikke ha sol...
...inn på soverommet :) Endelig er vi inne i den første sommermåneden :) Eneste plassen jeg ikke vil ha sol, er inn på soverommet - særlig ungene sine. Har en følelse av at det er en samenheng mellom sola og ungenes oppstandelse :) Så da måtte jeg jo finne en løsning på det. Og den ble et stykk lystett stoff, litt vanlig stoff i front, en patchet G for Georg selvfølgelig, og litt borrelås. Og sim sala bim, ikke så mye lys inn på soverommet lenger. Jippiii. Må ta en vurderingsrunde på om jeg gidder lage en til Ulrikke sitt vindu også - det ble nemlig litt dillete for ei relativt fersk sydame.


Endelig sommer, og endelig helg. Ungene er i seng, og føttene godt plassert på bordet. Lille Georg er ikke helt frisk enda, så vi reiser ikke til Utsira, som var planen denne helga. Vi får kose oss hjemme heller og konsentrere oss om å få lillevennen frisk :)

Ha en flott helg alle!
post signature