søndag 29. mars 2009

Jeg tar en pause!


Bilder fra Pottery Barn

Her er det tett nese, røde øyne og nesespray som regjerer. Jeg har ikke tid til å være syk nå, for det er vår - som betyr snart innlevering av masteroppgave! Har ingen panikk enda, tror det skal gå bra. Men (de slørete) tankene mine er andre steder enn i interiørverdenen for øyeblikket. Jeg tar derfor en liten kunstpause :) og er plutselig tilbake. Vil bare ønske dere alle en god vår og sommer, så sees vi snart igjen!

Klem fra Lene

lørdag 21. mars 2009

Helg :)

Endelig helg. Og vår! Det sikreste tegnet på vår her er når naboen setter seg ut på terrassen i bare shortsen, hehe. Det har han altså gjort - og da er våren kommet! Ikke mye nytt på interiørfronten her, er vel tørketid her også, som så mange andre plasser. Men jeg kan jo vise litt hva jeg har lært på photoshop-kurset så langt :) Gøy å lære noe nytt!

I dag skal vi besøke en liten ny verdensborger. Det er stas! :) Og i kveld skal jeg ut med noen venninner på byen i Stavanger. Det blir GØY!

Ha en flott vår-lørdag folkens :)


torsdag 12. mars 2009

Gult er kult!

I siste nummeret av Bo Bedre, var det er reportasje fra en leilighet i den danske byen Nykøbing Falster på Sjælland. Jeg falt pladask. Ikke mye shabby chic her, og fargene er heller ikke i takt med det jeg vanligvis ser etter (den gule altså). Men det finnes jo elementer da. Jeg liker veldig godt den litt stramme stilen man finner i den industrielle looken, og gult passet jo perfekt inn sammen med dette. Jeg er nok i interiør-puberteten enda, og i stadig utvikling. Merker at jeg beveger meg mer bort fra det romantiske, og ser mer etter....akkurat sånn som dette :) Industrielt og litt slitt sammen med det stramme er tingen - og GULT ER KULT!!!mandag 9. mars 2009

MINI PC


Min kjære lille Mac har tatt kvelden. Siden den bare fungerer som en nr.2-PC, vil jeg ikke bruke altfor mye penger på den, og kjøper derfor ikke en mac denne gangen, selv om det svir :( Har surfet litt rundt og lest på tester og diverse om Mini-Pc. Valget falt til slutt på den nederste her, en Asus Eee PC 1000. Venter den i posten om 1-3 dager :)

Fordelen er at jeg nå kan begynne å lage meg fotobøker HER, som jeg har ønsket å gjøre lenge.Programvaren de bruker for å lage de bøkene støtter ikke mac, som er helt tullete! Endelig kan jeg få bryllupsbildene inn i album, og resten av bildene våre fra de siste 4-5 år :)

Nå venter jeg bare på melding fra mpx.no om at jeg har pakke som ligger og venter :)

onsdag 4. mars 2009

Øvelse gjør mester...

Trykk på bildet, så blir det større :)
I dag begynner bilde-kurset :) Gleeeder meg. Lillebroren min tipset meg om at i Picasa finner man mange av de samme funksjonene som i Photoshop, bare mye enklere selvfølgelig. Det duger for meg....til nå iallefall. Men når jeg nå skal bli belært og proff, så regner jeg med at det blir Photoshop for alle penga heretter. Vi får se :)

Ha en heidundrende dag folks!